Gul76 Valla bende 39+3 teyim doguma 3 günüm var hergün duzenli 1 saat yürüyorum zor oluyo ama mecbur her an dogurcan diyolar ama tik yok bizde
Baloncuk41 Haftadayim gitgide yürüyüşüm penguenleşiyo sanki yürüdükçe karnım şişiyo hamlaşmamakmicin yürümek güzel ama ben hic iyi hissetmiyorum yürürken hatta erken dogum riskim yok hersey normal ama bi anda suyum gelicek dogurucam gibi geliyo
Kevser45 5. Aydan beri yürüyorum 5 bin adım attım mı yetiyor. Geçti mi çok yoruluyorum. Hergün çıkmaya çalışıyorum. Zaten 1 saat boyunca 15 dk yürüyün biraz dinlenin 15 dk daha yürüyün diyolar. Bu şekilde bir buçuk saat sürüyor o da 5 bin adım yapıyor. Zaten bebek dönmeden önce tekmeliyordu kasık ağrısı oluyordu. Şimdi döndü daha rahat yürüyorum. İlk gebeliğim ve şuan 36+6 yız. Doğuma son 3 hafta kaldı bakalım ne zaman gelecek minik oğlum 😌
Nasibenliyor Kevser45 merhaba aynısını bende yasıyorum. Bebegınuz ne zaman dondu sureklı kazıklarıma vuruyor. Cok acıyor. Ne zaman dondu sızın
Aysel0707 Arhbn dıyorumya yerlesme kanamasıda olucak ama doktora gıt öyle bısy olsa oyuzden gezme sakın dolasma dınlen hep
Glcn22 Arhbn yanlış bilgilendirmek istemem ama ilk 3 ay bana çok yürüme demişti etrafımdakiler zaten yürüyünce çok bacak ve popo ağrısı yaşıyodum şuan 32 haftalığım yürümek aksine iyi geliyor
Arhbn Glcn22 ilk üç ay dikkat etmek gerekiyor zaten canım bi de benim evim 3. Katta asansörüm de yok merdivene cesaret edemiyorum
Ness23 Yürüyün tabi ben yürüyemıom siz yuruyun😂Doktor bana mıllet ılk uc ay kusmaktan kılo verır sen 5 kılo almıssın bole gıderse 400kılo olcan dedı😂😂yemekten sonra bır uykum gelıo kolumu kalridıramıom🥺
Yeni-anne4-02 Ness23 ya onun için yemekten sonra uzanmayın yasağınız var galiba öyle anladım en azında evin içinde bir kaç adım yapın yemekten sonra uzanmak şeker tansiyon gibi hastalıklara kapı açar
Ervan Tosbikella 22 haftayim cnm hergun yürüyorum ama. evdede durmuyom yürüyorum ayaktayim. baya adım atıyom ama onları hiç saymıyorum..baldirimdaki kasim zedeledim 2 gün full. Yattım bugün biraz iyi yürüyüş evde iş. Akşam egzersiz plates yormusum . Sen kaç haftasin
Talyaninannesi Arhbn İlk 3 ayı atlattıktan sonra yürüyüşlere devam edin isterseniz. Doktorunuz daha iyi yönlendirecektir tabi.
elkacin Arhbn bende de oluyordu. Doktorum;normal ama belli ki kapasiteni zorluyorsun, yaptığın hareketten az hareket et ve daha çok dinlen dedi.
DenizBatus HappyMom bı kaç gün önce tam 5km yürüdüm eşim 500mt daha gitsen çocuğu dogurucaktin diyo ama hiç yorulmadim 29cu haftadayim🙏
Derya1503 Semaemre28 dışarda yolda yürümek daha faydalı eğimli yol kaldırım merdiven gibi faktörler daha etkili oluyor