Plnmnl Beyzan merhaba kızım doğduğundan beri kullanıyorum şuan 4.5yaşında hala kullanıyorum çok memnun kaldım ben aldığımda 420tlydi https://resmim.net/i/kzmPH
Nelmali Beyzan henuz almadım ama civilde 110 liraya vardi park besigi de civilden aldim 😁 trendyolda 99 liraya falan da var
Selcans Beyzan Bol seyahat eden bir kaç anneden tripper marka önerisini görmüştüm, seyahat soz konusu oldugu icin paylasmak istedim not ettim bende henuz 19. haftalik olduğu icin alip deneyimlemedim 😊
Beyzan Selcans ya ben de kaydettim onu ama Trendyolda stok kalmamış Nazlı altac da görmüştüm. Başka sitelere bakacağım bir de
DsMom Beyzan uni baby elite modelini almıştık biz. Yatağıyla beraber 830 tl idi indirimde. Şu an nasıl bilemiyorum ama. Daha kullanmadık ama kurduk çok beğendik. Yalnız büyük 70*120. Seyahat için belki daha küçüğünü düşünürsünüz.
Beyzan DsMom şimdi baktım üni baby lindo modeli elite modeli ile ölçüsü aynı sadece alt değiştirme ve dönence yok 700 TL siz Trendyoldan mi aldınız acaba. Ürünu beğendim sanırım alacağım 🙂
Selcans Beyzan Aynen bende favorilemistim su an yokmus :/ umarım kisa zamanda bulursunuz en uygunu ve tasinabiliri o duruyor cunku 😊
Bdh6445 Beyzan elele aldik icinde yatakla birlikte gekiyor cok kaliteli degil yatagi ama idare eder diye dusunduk daha bebek dogmadigi icin bir sey diyemiyecegim ama genel anlamda cok begendik
havva365 Bdh6445 merhabalar bende inceliyorum resimlerde cok kaliteli gözüküyor elele siz nasıl beğendiniz mi içimize simdi mi ve ne kadara aldınız 😁
Bdh6445 Beyzan 1100 olmasi lazim kendi sitesinden almistik anne yanida oliyor malzemesi de saglam tesekkur ederim ☺