Tugbarmzn huma2018 evett :) ama ben zaten kilolu biriydim kilolu hamile kaldım ona rağmen hiçbirşeyimi kısıtlamadım ama yinede almadım çok şükür 🤗
huma2018 marbling10 seninde duydum motive oldum hahahny ben az almış oluyor um kendimi kadnjryim biraz🤣🙈
Dilosceylan marbling10 yahu niye kötü olsun ben 53 kilo ile hamile kaldım hekimim de şu an ki kilo alış düzeyimin gayet sağlıklı olduğunu söylüyor
Esan Bahargzydn 31 hafta 8-9kilo aldim. Son 5 haftadir hic kilo almadim insallah boyle devam eder. Bebegim almis ben almamisim 😇
Yagmurm2 20 haftaligiz 45 le hamile kaldim 49 kiloyum bakalim sonlara dogru ne kadar olcaz rabbim hepimize saglikli hayirli vaktinde dogurmayii kucagimiza almayi nasip eylesin
marbling10 Dilosceylan espri olsun diye söyledim 20. Haftalarda 4 almış, 30 lu haftalarda birisi 3 almış ona üzülmüş ben de espri olsun diye senden daha kötüsü var üzülme demek istedim
Dilosceylan Tugbarmzn normal 100 kilo üzeriyken 15 kilo almanız sizin için epey kötü olurdu. Ben 53le hamile kaldım ve şu an ki kilo artışım olması gerektiği gibi :) teşekkürler yorumunuza