Bahargzydn Merhabalar 🤗🍀Kaç haftalık oldunuz ve kaç kilo aldınız canınız en çok ne çekiyor hadi biraz sohbet edelim🌷 ben 19. Haftaya girdim henüz kilo almadım canım hep eşkili şeyler istiyor 🕺🏻
Dilekcnkn Bahargzydn 26 hafta olucam bu gece 47 ile hamile kalmıştım şu an 54,5 kg oldum 7-8 kilo aldım yani 😊
nursheenn 26+0 haftalığız 5 ila 6 kilo arasında gidip geliyorum.🤭 Benim canım her şeyden yemek istiyor ama kendimi tutmak zorundayım😀😂😂😂
Ervan Tugbarmzn eminmisin cnm çocuğun kilosuda eklniyo seninde vicud yağ depoluyo 3mu🤔 ben 22 haftayim 5 kilo aldım ve yürüyüş egzersiz yapıyorum dsun ☺️ sen neler ypiorsun
Dilosceylan Tugbarmzn normal 100 kilo üzeriyken 15 kilo almanız sizin için epey kötü olurdu. Ben 53le hamile kaldım ve şu an ki kilo artışım olması gerektiği gibi :) teşekkürler yorumunuza
Tugbarmzn Ervan eminim canım bebeğimde 3700 şuan ben 3 kilo aldım ama zaten 114 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca da çalıştım :)
turkankrbyk Gonul_enes sanırım beni geçeceksin 5 haftaya 2 kilo alırsın yalnız olmayınca mutlu oluyom cok almışım gibi geliyo 😂