Sadece_anne Ufuk 21+0 dayım bende, tam olarak yüz üstü değil ama sağ veya soluma yatıyorum o esnada karnimin hemen hemen yarısından çoğu altta kaliyor ama çok uzun kalmiyorum rahatsiz olmasin bebek diye. Bence yüzüstü riskli yatmayın bebek büyümüş çünkü
Ufuk Sadece_anne İster istemez Gine yatiyorum hatta yüz üstü yatmiyim diye yastık koyuyom ama ginede yüz üstü yatiyom
deryakadri Ufuk ciddi misiniz 25. Hafta bende yüz üstü olmadan uyuyamazdım ama hamile olduğumu öğrendimden beri ilk gebeliğim ya sağ ya da sol yatıyorum eşime bile diyorum gece kontrol et beni kıyamam ya oğluma ben empati yapıyorum biri beni altına alsa da offf boğuluyorum gibi hissediyorum o yüzden uyumuyorum öyle de alıştım çok şükür bende riskli diye duydum ve çevredeki insanlar da korkuttu beni bebek ezilir gibisinden iyice içim giddi
Serpilbb Ufuk zararı yok zaten rahatsız oluyorsunuz sizde yatamıyorsunuz bir yerden sonra yatabiliyorken yatın
Serpilbb Ufuk canım doktora sorarsan daha net bilgi alırsın ama yatamıyacağını vicudun sana söylüyor zaten 😊 ben tam hatırlamıyorum nezaman bıraktım ama gönek büyüyünce zaten yatılmıyor şimdi 32. Haftadayım Allaha şükür bi sıkıntı yok ama 3. Trimeserde uyku haram oluyor yatamıyorsun rahat. 2. Trimeserin tadını çıkar derim 😄
mucizem09_ Ufuk garip olan benm galiba 31+2yim halen canim isterse ystiyrum karnimu altima almiyorum ama yana ceviyorum sola yada saga yatar gibi gayet yuz ustu yatiyor havasi veriyor yuz ustu direk karnimi alinca karin sıkısıyor ama yan cevirince karni yatiyorim 😅😅🥰🥰
sinembst Ben yatabildiğim kadar yattım çünkü o şekilde uyumaya alışıktım. Zaten bir süre sonra o şekilde nefes alamayınca ister istemez yan yatıyorsun 😊
YEK20 Ufuk pek önerilmiyor yüzüstü yatmak. Hatta sırt üstü yatmak dahi 20 hafta sonrası tavsiye edilmiyor doktorlar tarafından. Kan akışı iyi sağlansın bebeğe oksijen ve besin iyi gitsin diye sol tarafınıza olmadı sağ tarafınıza yatmanız daha uygun olacaktır. Yine de doktorunuza sorun bu konuyu
Mavi34 Ufuk 12.haftadan sonra önerilmiyor hatta 30hafta itibariyle hep sola yarın deniliyor. Bende önceden hep yüzüstü yatardım ama şimdi karnım ağrı yapıyor zaten yatamıyorum istesemde 21.hafta
YEK20 Ufuk doktor değiştirme imkanınız varsa değiştirin bence. Sonuçta her istediğinizi soramayacaksanız doktor niye var 🤷♀️