Hemsireda Merhabalar , duzce veya sakaryada önerebileceğiniz bir dr varmi detayli ultrason için ve fiyat bilgisi ne kadardır ortalama bilgi verirseniz sevinirim🙃❣
Elfilayda Hemsireda güneştıp 300 çağsu 500 diye duydum ama , kaç haftalıksınız doktor bana daha bişey demedi 17 haftalığım
DefneRana Hemsireda ayy bende tam buna benzer bişey soracaktım 😂düzcedeyim devlette yapıyorlarmı acaba diye özellere gitmek istemedim nedense
Hemsireda Elfilayda hangi dr a gidiyorsunuz Bende 17 haftaliğım erkendenmi almak gerekiyor acaba die sorim dedim😀
Elfilayda Hemsireda çağsu Mustafa hocaya gidiyorum şuanlık ama 15 haftalık mı neydi gittiğimde bişey demedi diğer hafta gidicem o zaman da 20 ye bişey kalmamış olcak nasıl randevu alıcaz o saatten sonra benimde aklım çok karıştı
Hemsireda DefneRana devlet hastanesine sordum ya üniversiteye perinotolojiye gideceksin yada güneş tip dedi , cansuyu hic dememişti benim diğer hemsire arkadaslarimda güneş tip da yaptirmislar
DefneRana Hemsireda perinatolojiden nasıl sıra alınıyor fakülteden biliyormusunuz. Geçen çağsu mustafa beye gittim orda yapılıyordı görüştük kendisiyle ama diğer hastaneleri bilmiyorum
Elfilayda Hemsireda ilk Esma hanıma gittim çok dönül birisi sonra Mustafa beye gittim hem çok içten hemde ayrıntılı anlatıyor memnunum ama doğumu orda düşünmüyorum 4000 ₺ olmuş😀
Hemsireda DefneRana Bende nasılsın sira alınıyor hic bilmiyorum valla olmadi Mustafa bey yolu düz gider bana 😁
DefneRana Elfilayda çağsu geçen Mustafa beye gittiğimde gördüm cd ye vs çekip veriyolar güzeldi baya ama 500 tlmiş
Elfilayda DefneRana Mustafa bey kendi mi yapıyo Burhan bey varmış galiba radyoloji uzmanı o yapıyormuş heralde
Hemsireda Ben bu zamana kadar derya basbuga gidiodum devletten tanıdık bir dr buldum bahadır kosan die cok.ilgili biri ama doğumumu sakarya sedat umurda dusunuyorum