GizemSckn Mersin üniversitesinde , şehir hastanesinde detaylı ultrasona nasıl randevu alınır? Birde ücret varmı varsa ne kadar? Giden varmı acaba bilgilendirirmisiniz? 🥰
mom073 GizemSckn ben de orda yaptıracağım nasıl randevu alınıyor merak ediyorum bir de kaçıncı haftalarda yapılıyor
Blgesronel92 GizemSckn ben üniversitede yaptırdım muayene için gittiğimde 1 ay sonrası için kendileri randevu oluşturdu şu gün gel detaylı ultrason bakacağız dediler ücret yok
GizemSckn Mersin33kader 15haftalık canım, daha var. Dün doktorum dedi, şehirde ücretsiz değilmi dedim yok orda da alıyolar dedi ondan sorim dedim
GizemSckn Blgesronel92 Sağol canım. Peki direk detaylı ultrason için randevu verirmi, çünkü oraya muayeneye gitmiyorum özele gidiyorum
merve3334 GizemSckn bende şehir hastanesinde yaptırdım 20 gün öncesinden filan gün alıyorsun canım ücret filan da istenmiyor
GizemSckn merve3334 Sağol cnm… Ben muayeneye gitmiyorum ama direk detaylı ultrason için desem randevu verirmi
Mersin33kader GizemSckn yok cnm ücretsiz bende oldum şehir hastanesinde önce bi doktor muayanesine gidecen o dan sonra sana gün verecekler
mom073 GizemSckn hmm tamam canim 16 dayım daha zamanı var o zaman,cinsiyeti de öğrenemedim siz öğrendiniz mi şeker falan yiyin diyorlar doğru mudur
GizemSckn mom073 Yok cnm hiç şeker ye falan demedi bana, o bebeğin hareket etmesi içindir belki hani muayene öncesi çikolata yiyince enerjiden dolayı hareketleniyo ya 🥰 💝Bende 28inde gidicem cinsiyet için 17.hafta olmuş olucak inşaallah gösterir 😍🤲💕
Blgesronel92 GizemSckn ulaşabilirseniz bi arayıp bilgi almaya çalışın isterseniz ben normal kontrol için gittiğimde randevu alamıyordum erken saatte gidip sıra alıyodum sadece
merve3334 GizemSckn verir diye biliyorum,vermezsede herhangi bir doktorda muayene ol doktor seni yönlendirir detaylı için
Gzrilknur GizemSckn doktora gidince onlar yönlendiriyorlar. Bana 2 ay sonrasına vermişlerdi. Zor bulunuyor randevu. Yani erkenden vermiyorlar
Gzrilknur GizemSckn evet öyle yap hem ücretsiz yani boşa para vermezsin. Ama doktor konuyu açmazsa sen aç ki erkenden randevunu al
-Papatya33 Kadın doguma gidin. Ordan yönlendiriyor doktor. Bana öyle yapmıstı. Git detaylı ultrason için gün al dedi. Öyle gittim