06.07.2021 saat gece 10.45 (39+5)evde artık doğsan ya yeter kucağıma alsam ya diye karnıma konuşarak uzanıyordum doğumu bir şekilde hızlandırmam lazımdı napsam netsem eşimle ilişki yaşadık çok büyük etkisi olduğunu zannediyorum gittim sıcak duş aldım squat yaptım vs derken yoruldum eşimin yanına uzandım aaa oda ne ufak çorba kaşığı kadar sıcak bir su geldi allah allah dedim heralde terledim duştan da yen çıktım odur neyse gittim çamaşırımı değiştirdim bir daha eşimin dizine uzandım 5 dk sonra bir kaşık kadar sıcak su tekrar geldi eşim hadi anneme gidelim ben tedirgin oluyorum dedi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum dedi hazırlandık gittik hala ufak ufak akıntım gelmeye devam etti annesine gittik ordada iki üç çamaşır değiştim ama ağrım sıfır dedim ki ağrı gelene kadar hastaneye gitmem ama su gelmesi sakıncalı çünkü bebeğin nefes aldığı yer su hadi dedim gidelim sırf su geliyor diye gittik nst sancılar ufak ufak var Altan muayene 1 cm eee dedim ben eve giderim dimi hayır dedi ebe su geldiği için bırakamam normla şartlarda eve gönderirdim dedi iyice açılıp öyle gelirdin dedi ama şuan olmaz yatışın yapılcak iyi tamam dedik odaya girdim 1 saat sonra muayene tetikledi heralde kırmızı renkte kanlar görmeye başladım her lavaboda az az geliyordu saat bu arada 1.30 civarı ufak ufak ağrılar girdi ama asla of dedirtmez saat 3 gibi ebe muayeneye aldı baktı yok ÇİĞDEM 1 cm hala dedi geri odaya geldim odaya işte filim başlıyor …. saat 4.30 civari ağrılar gelmeye başladı Plates yapıyorum çaylar içiyorum vs yok ufak ufak geliyor ve gıcık ediyor saat oluyor 7 doktor 10 da gelecek onu bekliyorum veeee dayanılmaz ağrılar geliyor sık sık geliyor canımdan can çalıyor belimden kasıklarıma ordan bütün vicuduma sancılar batıyor tamam diyorum heralde 7 cm falan açıldım sabah ebe hadi muayene edeyim diyor bir bakıyor ki 2 cm üzgünüm diyor su bir yandan geliyor ama açılma yok bir yandan devasa ağrın var ama ağrın açılmaya karşılık vermiyor ben yıkılıyorum ama yine devam duvarları tırmalasamda çekiyorum ağrıyı yok yok yok açılmıyor çok bekledim doktorum geldi o çatı muayene etti 3 cm yakın dedi başı çok güzel basmış normal yapcaksın ÇİĞDEM dedi ama ben çoktan açıdan sersem olmuş sezeryan diye ağlıyordum saat 10 buçuk oldu ben nst çatı muayenesi arası gidip geliyorum ağrımdan kafayı yemişim eşim destek olsa da herkes yardım etsede gözüm görmüyor en son nst de ağlaya ağlaya bayıldım acıdan ebe omzumu şıkmış üç defa öyle uyanmışım ve hemen beni sezeryana alın dedim spinal olsun genelden korkuyorum ayılınca kendime gelemem dedim hayır dediler normal gidiyordu planlı olmadığı için ameliyathaneyi hazırlayamayız dediler spinal için genele alıcaz iyi tamam demek zorundan kaldım ama hala ağlıyorum bana sersemleştirici iğne yaptılar konuşmaya bile halim kalmadı hemen sedyeyle ameliyathaneye gittik eşim beni bıraktı ve ameliyathaneye girdik damar yolundan ilaç verdiler iki üç soru sordular hop gerisi yok bir uyandım başımda Çiğdem ÇİĞDEM hadi kalk diyorlar odama çıkardılar ağrıyor ağrıyor diye ağlıyorum … hatta o narkoz etkisiyle demişim ki normali daha fazla acı çekmemek için istemedim bu daha çok acıyor 😣 neyse ve neyse odama geldim bebeğim nerde dedim 10 dk sonra geldi al yanaklı oğlum … yanisi kızlar şuan yanımda yatan oğluma değer 😣😣