Inciiio Kızlar 36+4′üz ama çok yoruldum bir hafta sonra doğsa ne güzel olur tecrübeli anneler doğumunuzun başlamasında yardımcı oldu dediğiniz şeyler varmı yada doğumu kolaylaştıran?
dlnyny Inciiio 37+1 bende bu 1 haftaya doğsun çok isterim😒 hurma adaçayı falan başladık hayırlısı. Merdiven ve sıcak duş çok etkili diyorlar
Inciiio Kızlar bu soruyu yazdıktan 5 dakika sonra suyum geldi sanırım hastahaneye gidiyorum şimdi şaka gibi
dlnyny Inciiio ciddi olamazsın heyecanlandım şuan bende mi böyle bir post açsam napsam🤦🏻♀️ Ağrın sızın varmıydı
Esinns Inciiio ay hadi hayırlısı canım sağ salim kucağına alırsın darısı diğer hamileler ve benim başıma inşallah 37+3 ve giderek kasılmalarım oluyo bebek toplanıyor kasıklarım çok ağrıyor ağırlaştım iyice
Inciiio dlnyny ağrım sızım yok ara sıra kasılmam oluyordu biraz yürüyüşe çıktım geldim iç çamaşırımda pembe leke ve su lekesi vardı geldim hastahaneye bakalım ne diycekler
Inciiio Esinns aminn canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın çok merak ediyorum ne diycek doktorlar bakalım
Inciiio dlnyny hayır malesef yurt dışındayım burda çok ilgienmiyorlar baktılar birşey yok diyip geri gönderdiler hayırlısı olsun inşallah