Ayse2011 Masalimiz28 seni hazırlayan ebeler sen temiz olsanda temizliyorlar merak etme bende ilk gebelikte cok strese girmiştim ama temizliyorlarmış yani jiletle. Söylemiştim hatta ben temizim diye olsun biz ginede bir kez temizleyelim demişlerdi
Masalimiz28 Ayse2011 yaa bunu hiç bilmiyordum benimde ilk gebeliğim o yüzden biraz fazla heyecanlıyım 🥰🤗
Ipekaras-1 Masalimiz28 düşünsene ertesi gün sabah 11 de randevu ama gece 2 de sancı geldi sabah 5 te doğum oldu 😂
Masalimiz28 Ipekaras-1 Valla neden olmasın o zaman da bı çaresine bakarız herhalde😂😂ama inşallah öyle olmaz
nurdane3504 Masalimiz28 bende yapamam diye düşünüyordum ama yaptım cidden nasıl oldu anlamadım da 😂 karşınıza ayna koyup yapmanızı tavsiye ederim benimde göbeğim baya çıkmış ama o şekilde aldım
Masalimiz28 nurdane3504 1 keresinde denedim ama yok yani beceremedim hele aynayla hiç benlik bir durum değil valla😂alim derken hep zarar veririm kendime😂
Eylem_kaya07 Valla biz bu gece 34 haftalık oluyoruz Çarşamba günü kontrol var gitmeden agdaya giderim 38 e kadar çıkmaz fazla 37 de tekrar giderim agdaya temiz olmak için
Masalimiz28 Eylem_kaya07 En güzeli canım bende şuan 36+1 im 37 olduğumda giderim sonra hemen çıkmaz zaten çıkanada bir çözüm buluruz🤗
Nuraslanklc Masalimiz28 yaptır işini sağlama al baktın doğurmazsan acil bi durumda mecbur jilet vs kullanırsın 😅bekletmektense hazırlıklı olmak lazım
Masalimiz28 Seminn Bakalım inşallah öyle olur ben yaptırdığım zaman 37 haftalık oluyorum sonrasında fazla çıkmaz zaten 😂
Masalimiz28 derya46 Şuan 27 gün kaldı erken gelir diye korkuyorum çünkü öyle bir durum da var o yüzden kararsızım 😂