Ozge1123 Dün doğum yaptım ben çıkmadan ameliyathaneden bebeği kuvöze almışlar solunum sıkıntısı var diye oksijen veriyorlar. Nr kadar sürer acaba daha hiç kucağıma alamadım. Bilgisi olan var mı
SutlacimiYedimmiBen Ozge1123 gecmis olsun gözünüz aydın kac kg dogdu? Bnde normal dogumla 4.110 gr dogurdum ilk 3 saat solunum sıkıntısı yasadi sonra yanima getrdiler emzrdim. Sezeryan sirasinda bir sıkıntımı yasandi acaba?
Medilifegun Ozge1123 bebek hemsiresiyim iri bebeklerde genelde bu durum oluyor ama merak etmeyin çoğunu kısa sürede annesine kavusturuyoruz canınızı sıkmayın umarım en kısa sürede yanınıza gelir
Ozge1123 SutlacimiYedimmiBen 4460 doğdu bizde bu kadar büyük olacağını düşünmemiştik. Sonrada yoğun bakıma aldılar
Ozge1123 Medilifegun inşallah çok sağolun doktor çok nötr konuşmuş ne iyi ne kötü gibi. O yüzden merak içindeyim
Remziyeyalcn Medilifegun benim bebegimde 37 haftalik sezeryanla dogdu kuveze.aldilar solunum skntisi yuzunden antibiyotik tedavisi yaplyrms herkesemi yaplyr o cohaza bagli dgl suan kendi kendine nefes alabiliyor ama.kuvezde bugun 5.gunu
Medilifegun Ozge1123 şimdi size şu kadar gün diyemem çünkü bebeğinizin durumu hakkında bir bilgim yok bir de şöyle birsey bazı bebekler 2 3 gün içinde bir anda toparlanabiliyir insallah öyle olur doktoru ne diyor peki
Ozge1123 Medilifegun solunum cihazına bağlamışlar antibiyotik veriyolarmış bide bi kaç defa nöbet geçirmiş ama geçmiş bi gündür falan iyi dedi bu gün 5. Gün