beyza1234 esmerrmm aa incia bakın hem yerli hemde içeriği temiz fiyatıda diğer söylediklerimin yarısı kadar falan
Emofoise İkiside değil yeni doğan için en azından 40 gün mustela ki bütçeniz varsa hep ona devam edin .. eğer fiyat yüksek derseniz 40 günden sonra unibaby.. 1.5 ,2 yalından önce sakin kaullanmayın hatta hiç önermiyorlar
esmerrmm esrvl haklisin bende vermek istemiyorum ama bebegin saci konak yaparsa konak icinde ilac alinmiyormu onada para gidiyor ayni seye denk geliyor galiba bilemedim ki 😅
Asyamira esmerrmm Instagram’da yeşil marka diye bir sayfa var ben oradan aldım içeriği tertemiz, göz yakmıyor fiyatı da 25 TL gibi bir şey 😂 hem aklınız kalmamış olur içeriğinde, hemde bütçe olarak da uyar diye düşünüyorum ben öyle yaptım ☺️
Busra333 esmerrmm ben bebekken dalin kullanmışlar hep ama konaklanmış hep kafam saçsız bebek olmuşum 🤦🏼♀️😄😄😄😄 bilginiz olsun
beyza1234 Busra333 içeriğinde kimyasal var malesef üzerinde sadece bebek için yazması bi anlam ifade etmiyor 🥺 deterjanların da pişik kremlerinde %90 i kulanılcak gibi degıl
Kbrnrmrt İkisi de kimyasal maalesef hatta hepsi galiba. Ben bebeğe bakım ürünü sadece doğal yapım sabun aldım. %100 Gül yağı, banyo suyuna Gül sirkesi
Merinosunannesii esmerrmm canım bunları değilde bence baby me al hem temşz içerik hem cok uygun yanılmıyorsam 15 tl filandı he illa uni baby veya dalin alcam dersen ben olsam dalin alırdım
NurCeren00 esmerrmm dalinin içeriklerine baktım ama koruyucusu çok yoğun görünüyor. Unibaby daha incelemedim. Nivea’nın içeriği çok temiz ve saf ❤️ En azından 6-9 ay dalin düşünmüyorum. Ama daha karar verip alamadım.