Merve-1109 Sevincmammadli ben 19+3 de hissetmeye başladım ilk gebeliğim 20. Haftalara kadar hissedilmemesi normal
zeynepemiromer Sevincmammadli ilk gebelikte canım 24 e kadar yolu var yani bazen uzun surebiliyor 15 te de hisseden var 24 de de hisseden var tamamen senin bünyen ve karın icinle alakalı ben 18 de hissetmistim ilk
Sblatc Sevincmammadli 18. Haftadayım arada hafif kıpırtılar hissediyorum. Önceden de arada oluyodu ama emin olamıyodum gaz mı diye ama şimdi eminim.
Ufuk Ben 18 haftalıkken hareketlerini hissetim ilk olmasına rağmen şuan 20 haftalık daha çok hissediyorum
MuhendisHanim Sevincmammadli 16 ya kadar hissedilenin bebek olmadığını düşünüyorum. Çünkü bağırsak ve mide deok aktif olduğu için. Hele ki ilk hamilelik ise.. Ben 18+3 den beridir bir haftadır hissediyorum sanırım. Bir sürtme baloncuk patlama vs..
Zeytinlimon Sevincmammadli 16 da baloncuk yapıyor gibi hissttim bn ilk gebeliğim 17 18 daha net 19 da dışardan elini koydugunda babası da hissetti💕
Uyumsuzzz 17.haftalarda ufak kıpırtılar olarak hissettim ama tam emin değildim ilk gebeliğin olmasına rağmen 23de tam hissetmeye başladım