Öncelikle burada pozitif dogum hikayesi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Benimde hikayem pozitif umarım sizlere motivasyon verebilirim.
Öncelikle benim minik kızım haftasına göre biraz minikti kilo almakta zorlanıyor ve gelişim geriliği gözükmeye başlamıştı. Bu yüzden doktorum benide bebegimide riske atmak istemedi ve 38. Haftamizda dogumu planladık.
Nst de sancılarım çıkmadı sebebiyle sabahtan suni sancı ve fitil uygulaması yapıldı. Planlama normal doğum üzerineydi. Ancak 6 saat doğum hanede kalmama ragmen açıklık olmadi ve 1 cm civarında kaldı. Nst de ağrı çıkıyor ama ben hiç bir ağrıyı hissetmiyordum. Ebem bağırman lazım bu sancıları dese de bizde tık yoktu. 6 saat sonunda bebeğin nabzının yavaşlaması sebebiyle sezeryana karar verildi ve sezeryana alındım. Sonunda kızıma kavuştum. Sağlıklı ve minik bir Bebekte ama küvete alinacak kadarda değildi. Benim için başarılı bir operasyonda. En önemlisi kızımla ikimizin Sağlıklı olması. 🙃🙂 aklınıza gelen soruları içtenlikle cevaplamak isterim. Korkulacak hiç birsey yok anneler. Siz yeterki içinizi rahat tutun ve Türk hekimlerine güvenin onlar sizin için en iyisini bilirler 😇