KZeynepk Kızlar ağdadan geldim duş aldım güzel liflendim ama düşündüğüm gibi olmamış koltuğa oturdum ağda kalmışmı diye incelerken bide baktım diğer bacağımda bi kısmı koltuğa yapışmış neyle çıkarabilirim bi fikri olan yada başına gelen varmı 😣
[silindi] KZeynepk ilk önce sıcak suyla erit sonra yağla citile çıkar en son sabunla silersin zaten yine geçer☺️
Sinem_58 KZeynepk ben de o sorunla çok karşılaşıyorum kuaförüm ve dükkan açamadığım için müşterilerim arada bana geliyor en iyi net çözüm ütü canım o kısıma eski bir bez serip ütünün buharını verip o beze ağdanın geçmesini bekleyin buharın sıcağı ile de deterjanlı su yapın ve lif ile silin kesin çıkıyor ve iz kalmıyor
Sinem_58 KZeynepk rica ederim canım demediniz mi diğer yorumlara baktım ama yağ sürmeyin leke kalabilir
KZeynepk Sinem_58 yarın ilk işim denicem canım yok yağ sürmeyi düşünmüyorum bu sefer yağ lekesi kalır çünkü
Aylinsemih KZeynepk bebe yagi deneyin geçmezse saf alkol eczanelerde var ama mobilyanın bi köşesinde demeyin renk atma olasılığı var ben elbise mobilya hepsinde kullanıyorum hatta eczanede kalem lekesi olan mobilyaları onla cikariyoruz