[silindi] Dogumum yaklaşıyor heycan ve merak içerisindeyimm kızlar dogumdan bir gun once neler oldu vucudunuz farklı veya ne hissetiniz paylasırsanız cok sevinirim 🙏😍😍
Beyzan [silindi] ben doğum yapacağım gün aşırı enerjik oldum. Bütün evi süpürdüm sildim. İlk doğumda da sıkma açmıştım yere oturup meğer o gelen enerji doğum için ıkınma içinmiş ben biraz yanlış kullandım
BegumIscanTunc [silindi] Doğuma 3 gün var ve bende ne bir heyecan nede bir mutluluk yok çünkü bütün enerjimi kanımı emdiler psikolojik olarak bile iyi olmadığımı hissediyorum rüyalarımda bebeğime yetemedigimi görüyorum artık o derece oldum dua ediyorum rabbime feraha çıkarsın diye beni
birprensesvebirprensannesi [silindi] Resmen hissetmiş gibiydim temizlik yaptım yatışım olursa ev temiz olsun diye akşam sancılandım 😂
Seyda32 Beyzan Adanalı siniz heralde sıkma deyince canım çekti 😂🤦@[silindi] benimde 6 günüm kaldı ses seda yok patlamak üzereyim. Allah yardımcımız olsun
[silindi] Beyzan dun banada geldi canım o enerji evi komple kök temizliğine tutuldum ama halen bişey yok 😃
[silindi] BegumIscanTunc moral bozmak yok kızz! Senin içinde bir canlı var senden parça en buyuk motivasyonun o olsun canım. Hiçbişey senden ve dunyaya gelecek bebişisinden onemli değil öyle dusun ve kendini motive et 🙏 allah yardımcın olsun beneginde sende saglıklı bir dogum yapasınız inşallah ❤️❤️❤️
[silindi] Seyda32 cok az kalmıss canım her an beklemedesin o zaman ayıpsız amansız saglıkla kucagına al bebişini 🙏🙏❤️❤️
BegumIscanTunc [silindi] amin inal kuzum b n aslında pozitif düşüncede biriyim her zaman pozitif oldum hiç karamsarlık yaşamadım ama sağolsun 3 haftadır eşimin ailesi tüm yaşam enerjimi emdiler tükettikler gücüm kalmadı inan
[silindi] BegumIscanTunc hic takma canım benim genelde erkek tarafı malesef boyle oluyor. Kafana tokadan baska sey takma sen ❤️❤️😍😍