saideeeee arkadaşlar aranızda baby2go puset ve bebek arabası kullanan var mı ben baby2go travel sistem aldım pusetinin kılıflarını ve iç pedini çıkartıp yıkamak istiyorum ama kemerlerinden dolayı çıkaramadım bi türlü bilen var mı nasıl çıkartabilirim
Yeppudaa saideeeee fazla kemer varmi acaba bende pusetini aldım ama kemersiz mis .dolaptan aldım. Çok pişmanım kazıklandim resmen .
balyanak2geliyor saideeeee Bende ilk kızımın arabasını ve baston pusetini baby2go aldım Çok memnunum aldigin ürünün kodunu tam yaz internete mutlaka kurulumu açılışı ve yıkanması ile ilgili bilgi vardir
saideeeee Yeppudaa https://www.wish.com/product/5de61c15072f11e49ee0da4f?from_ad=goog_shopping&_display_country_code=TR&_force_currency_code=TRY&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5de61c15072f11e49ee0da4f&ad_cc=TR&ad_lang=TR&ad_curr=TRY&ad_price=14.00&hide_login_modal=true&share=mobileweb bunu buldum pusete geçirebilir misin bilmiyorum ama pusetin iç pedinin falan altına baktın mı belki yerinden çıkıp orda kalmıştır benimki öyleydi sonradan fark ettim kemerini iç pedinin altındaydı
Yeppudaa saideeeee yok maalesef baktım heryerine .bu arada attığınız siteden değilde Trendyol da varmı dir . Doğuda yaşıyoruz ve getir buraya getireceğini düşünmüyor um
saideeeee Yeppudaa trendyolda var mı bilmiyorum markasını trendyola yazıp aratabilirsin varsa çıkıcaktır