Uyumsuzzz İstanbul’da herhangi bi devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalan önerebilecek arkadaşlar varmı? 26. Haftamdayım kafamda bi hastane belirlemek istiyorum artık.
Aynur-13 Uyumsuzzz ahh canım kaderdaşım ben 30.haftamdayım ve anadolu yakasında gitmedğim hastane kalmadı tuzla pendik zeynep kamil lütfi kırdar en sonunda lütfi kırdara karar verdim çünkü hastane çok temiz ve inanılmaz güzel şartları var yoğun bakım ünitesi de var ve doktorlar ilgili ve bilgili randevu bulmak biraz zor oluyor bugün 16:00da randevuların açılıcapını söylediler onu bekliyorum bende
Hnife4455 Uyumsuzzz bende esenyurtt oturuyorum Beylikduzu devlet hastanesi gayet guzel cok iyi ilgileniyolar doktor burak bey özellikle
nursheenn Leselis Pandemiden dolayı refakatçi alamıyoruz gibi bir şey söylemişlerdi. Doktorlar nasıldı, herkes çok kötü anlatıyor o hastaneyi bende kararsızım 😞
Leselis Uyumsuzzz 2 kişilik odada kaldım normal doğumda 1 gece sezaryeni bilmiyorum annem kaldı ama eşim devamli girdi yanima
Leselis nursheenn hayır refekatci alıyorlar eşin de girebiliyor bebeğe bakmaya bana da kötü anlattılar ama görünce çok sasirtti
nursheenn Leselis açıkçası özellere de güvenmiyorum bir sıkıntıda hemen gönderiyorlar. Peki doğumdan,dikişlerinizden,temizliğinden herşeyiyle memnun kaldınız mı doktorlar bağırıyor mu🤭böyle şeylerde duydum çünkü
Leselis nursheenn Sadece gaza getiriyorlar dikişin çok yoktu güzel yaptı ama ağrı sızı çok hissetmedim sornasinda ben memnundum iyi ki özele gitmemişim ve 40+3 e kadar özel takipliydim