Prensannesi_0101 gizemgezer 10.haftamin icindeyim bariz gobegim cikti. Bu kadar kisa zamanda normal mi
Burcu_NFUE gizemgezer 29+6 haftalığım 3 kilo aldım akşam yürüyüşlerine başladım + sağlıklı beslenme hedef çok az kiloyla doğuma gitmek ☺️
SevincGancali Prensannesi_0101 göbük gazdan dolayı çıkıyor ilk haftalarda. Sonra iniyor ve bebek büyüyor.
gizemgezer Prensannesi_0101 o haftalarda benimde çoktu hatta dalga geçiyorlardı ikizmi falan diye sonra geçti. gazdan oluyormuş
gizemgezer Burcu_NFUE ben yürüyüşe başlamadım daha çünkü yemeklerden sonra fenalaşıyorum artık tanaiyonmu şekermi sanırım biri oynuyor ama dikkat ediyorum gerçi havalar çok sıcak bişeyde yenmiyor
SevincGancali gizemgezer 20 haftaya kadar 3 kilo almıştım. Şimdi süratla artıyor. 1 güne 700-1000 gram alıyorum. 24.haftayı bitirdim 6.5 kilo aldım
defnosunannesi_ gizemgezer 30+1 4 kilo aldım toplam normal canim almaman bende o haftalarda almamistim
gizemgezer Naz_01 çok iyi inşallah benimde öyle olur bebek doğduğunda direk kendi kilonuza dönersiniz. suyu var bebeğin kilosu vs var. inşallah benimde öyle olur ☺️