Meryemak Öncelikle herkese merhaba arkadaşalar 😘 36+3 günlükken kontrole gittim nst de sancı çıktı bir gece yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar sancılar düzene girince çıktım haftaya kontrole gel dedi doktorum neyse çıktım eve gittim ama ara ara bel ağrılarım be adet ağrısı gibi ağrılarım var bir hafta geçti 2 temmuz Pazartesi kontrole gidecektim amapazar gecesi durup sürülen birden suyum geldi çok korktum normalde hep sancımı evde çekip gidicem derdim ama o korkuyla hiç düşünemedim hiç sancım yoktu açılmam yoktu yatışım yapıldı o gece sancımın gelmesini beklediler ama gelmedi 2 temmuda sabah 10 gibi suni sancı verdiler akşam üzeri 4e kadar sadece 3 santim açılmam olmuştu doktor baktı bebeğin kafasında şişlik var diye sezaryene aldı o kadar çok normal doğum istiyordum ama o sancıyla doktor sezaryen diyince sevindim valla sonra hazırlığım yapıldı 17:21de oğlumun sesiyle herşey benim oldu acılar gitti ❤️ Ama şuna hala dikişlerim ağırlıyor 😒 uzun oldu hakkınızı helal edin rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 🙏
Liyaninannesi Meryemak zubeyde hanimda dogum yaptiniz sanirim. Bende orda yapacagim ve cok az zamanim kaldi. Odalari kac kisilik sartlari nasil cok merak ediyorum? 😊
Meryemak Liyaninannesi evet Zübeyde hanımda yaptım odalar değişiyor 2kişilikte var 4 kişilikte genel olarak memnun kaldım hayırlı doğumlar inşallah