3 günlük taze annedenn merhabalarr🐣 Kelebeğim yanımda uyurken bende sizinle bu anı paylaşmak istedim♥️ Öncelikle normal doğum çok istediğim için doktor beyle görüşmemiz sonucunda 41 haftaya kadar beklicemizi eğer olmaz yatışın yapılıp suni sancı denenceğini en kötü ihtimalle sezaryene döneceğini konuştuk. Bu arada çatı muayenesini sadece doğum sırasında oldum. Israrla minik tırtılımı bekliyorum ama yok ne bi belirt ağrı sancı hiç bir şey olmuyor, denemediğim şey kalmadı ne squatlar ne yürüyüşler hurma ağacı bile çıkmış olabilir içimde😂😂 tabi umudu kestim artık 40+5 olmuşuz 1 gün sonra yatışım yapılıcak moraller bozuk birazda heyecan var, o gün evi temizledim yürüyüş yaptım gayet eskisi gibi aktiftim ufak tefek karnımda sertleşmeler hissediyorum sürekli kasılıyor falan ama ben çok takmadım. Geceye doğru 1 tane adaçayı içtim uzandım, sancılarım gelmeye başladı bunu sadece bebeğimin karnımda top gibi sertleşmesi şeklinde hissettim 5-6 dk bir oluyordu gidip ılık bi duş aldım takip etmeye başladım, akabinde lavaboya gitme hissiyatı oldu gittim hafif ıkındım baktığımda kanamam oldu, sakince eşimi uyandırdım pılı pırtıyı topladık hastaneye geldik, nstde hala sancım 60-90 arasıydı düzenli, doktorum geldi gece 4 civarı çatı muayenesi oldum ki sandığım kadar acı verici bir şey değilmiş korkmayın kesinlikle, sen dedi bu kadar açıklığa nasıl dayandım 7 cm olmuş 1 saate doğrursun dedi ben şok o arada keseyi patlattı gerçekten hiç ama hiç acımıyo. Ağrılarım çok şiddetlendi o an hayattan kopuyordum ama ağrı geçince hiç bişi yok gibi oluyordu, saat 5 civarı bebiş yola çıkmıştı ebem kontrol etti saçlarını görüyorum seni hemen alıyoruz dedi apar topar indik ben tabi bayılıcam heycandan ama ağrımda var 3. Ikınmada kelebeğim geldi 15 dakika içinde♥️♥️ O kadar ağrı sızı uçtu resmen bambaşka bi yerde gibiydim ve o kadar değiyor ki gördüğünüz manzaraya🥲 dokum kötü olduğu için çok yırtığım oldu ama olsun, dikişleri hiç hissetmedim ilk gün hafif zorlansamda şuan bütün işlerimi kendim yapabiliyorum bu da geçicek zamanla meleğim için değer🐣 bu da böyle bi doğum hikayesi olsun, merak ettiğiniz her şeyi cevaplıyabilirim💜