Meliiil23 Ceylan01-13 öyle oluyormuş ya hemen tutan var 6 ay sonra olan var kimisi yıllar sonra tutuyor vücuttan bunyeden kaynaklı bu tür şeyler
Zeyneptuba Myworld34 yumurtlamnızdan kaç gün geçti. Adetinize kaç gün var. Bence gebesizniz . Hayırlı olsun 😇😇😇
balyanak2geliyor Myworld34 bendede böyle çıkmıştı nacizane tavsiyem sabah ilk idrarınızla yapın testi haftası küçükse böyle silinik cikabiliyor
ArzuOguz61 Ozge2805 oğlumu bende aynı böyle öğrenmiştim yaa inşaAllah yanıltmaz test var sanki bi minik 😌😌❤️ sağlıklı haberlerle
Purpura26 Babyloveee Gebelik testinde çıkıyorsa kanda kesin çıkardı. Geç döllenme olsa gebelik testinde de çıkmazdı çünkü kan daha hassas sonuçta. Zaten 3 haftadan altında gebelik olamaz. 1 hafta adet günün 1 hafta yumurtlama kana karışması da 1 hafta oluyor. Umarım güzel haberler alırsın en kısa zamanda.
Myworld34 Purpura26 üzüldüm gerçekten test mi yanlış diye düşünmüyor değilim kanı da alamadı adam gibi zaten damla damla geldi çay kaşığı kadar anca alabildi tuhaftı
Purpura26 Myworld34 İçine sinmediyse yarın erken gebelik testlerinden al. Yine çizgi görürsen başka yerde kan verirsin canım.
Ceylan01-13 Myworld34 degil koruma cizgisi diye birsey yokki olsaydi benimkinxe cikardi 6 tane yaptim 6 sijdada cikmadi
Oykum_pinar38 Myworld34 7 düşük yapan 2 doğum yapan ve 32 haftalık gebe olan biriyim yani tecrübelerime dayansrak diyorum ki GEBESİN tebrik ederim 👍🏻
Bfduam Oykum_pinar38 on hamilelik Rabb’im keffaret kılsın inş, meleklerine cennette kavuştursun. Bazen kist olunca da böyle çıkan arkadaşlar görüyoruz, öyle olabilir mi?
Sinemlim Bende de buna benzerdi hatta esime gösterince yok sacmalama o cizgi degil Demisti bende emin olamamiatim sanirim dijital test almistim. Kesin prägnant yaziyordu. Emin oldum
Umay21_ Ben hiç bu hızlı testlerden yapmadım adetim gecikmişti midem bulanıyordu ve halsizdim tahmin edip kan verdim betahcg değerim 1000 çıkmıştı 5 haftaya yakın hamileydim
Aleynanin_annesi34 Myworld34 inanın ki hiç bilmiyorum inşallah vardır çok isterim RABBİM nasip etsin olmasa da canınızı sıkmayın en azından tutuyor üreyebiliyorunuz bazıları var yıllarca tedavi görüyorlar RABBİM tez zamanda size ve tedavi gören evlat isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲 hep duamdasnz isteyen herkeste🤲🌹
Mom566 Myworld34 Canım demek ki bebiş çok yeni benim değerim de öyleydi, keşke resim atıp gösterebilsem☺️ doktor bana hamile değilsin dedi ama ben midem çok bulanıyordu sonrasında aradan 2 gün geçti test yaptım hamileymişim 😍
Purpura26 Kubbbraa Ee ? Arkadaşın ki negatif çıktı ama kanda. Bende onu dedim zaten. Testte çıkan sonuç kanda kesin çıkmalıydı
Kubbbraa Myworld34 bu gebeligimde okadsr emindim ki hamile olduğuma erkenden test yaptırdım kan 0.02 çıkmıştı yok tu yani 5 gün sonra bida yaptım 132 çıkmıştı değer vardi yani 10 bilemedin 15 günlüktu ve gec dollenmeydi sende test yap ama biraz bekle bence de var