Feminenia Myworld34 Canım ben reglime 5 gün kala test yapmıştım böyle çıktı beya verdim 9 çıktı doktor çok düşük 2 gün soonra yine ver dedi ama hamilelik var yani inşAllah sendede olur
Ceylan01-13 Myworld34 size birsey diyimmi sizin bebegimiz gec döllenme olmustu benim de en son 10 mayista son adetim di sonra 24 mayista benim yumurtlama günümdd eşimle ogün birlikte olduk ve tutmusta sonra 6 haziran ve 7 haziram arasi leke leke gördüm ben o zamab hamile kalmamisim dedim bebeknyoj dedim kim sorduysa bana hani varmi günnün geciyormu diyorlardi yok dedim gecmemis diyordum ama bebek yok bende kesin diyordum cünkü lekenmelerim var diyordum sonra ayin 10 geldi 10 haziran adet olmam gerekiyor ama olmadim adet aradan 3 gün gecti sürekli çubuk testi aldim hergün cıkmiyorduda cubuk testinde sonra tam 5 gün günüm gecti 15 haziran oldu kan vermeye gittim saglik ocagina gittim sonucuk çiktı işte0 ile 473 de cıktı wonucum doktor sınırda desi ya vardır ya yoktur dedi hani kesin var diyemem sana dedi kadin doguma git dedi bende gittim işte günüm geciyor filan dedim randevü düşüremedigim icin tam 25 haziran da gittim doktora doktor hani gebelik var gibi gözüküyor dedi ultrasyonda hani kese var dedi bebek 4 hafta 5 günlük duruyor desi bir hafta sonra yine gel dedi gittim kese büyümüş desi gebelik var dedi ama bunsefer bebegi görmedik iste boş gebelik te olabilir dediler cok üzülmüstüm sonra kan almamiz lazim degere göre bakacaz dediler kanda bebegim 6 hafta cikti 4 binde cikti doktor sonra deger yükselince tekrar ultrasyona bakti gözümüz aydin dedi bebegimiz gözüktü kalp atisimizda olusmaya baslamis dedi yani size demek sitedigim umudunuzu yitirmeyin geç döllenme olmus olabilir bekleyin bir hafta sonra yine kan verirsiniz
Selin12- Myworld34 bence tekrar bir test alın yapın ya da saglik ocağına gidin kan tahlili yaptırın kesin sonuç icin
Kubbbraa Bencede eğer hala adet görmediyseniz gidip yeniden kan verin bu sefer kesin sonucu alırsınız gec dollenme bile olsa konuşmamızda 2 gün geçti bile
Meltemcee Arkadaslar valle yorumlari hayretle okuyorum kanda yukselmesi lazim beta hcg nin sonra idrar testinde cikar bazi testler yaniltici olabiliyor niye insanlara bos yere ümit veriyorsunuz
Bfduam Meliiil23 neden sordum canım, benim ilki hemen olmuştu, ikincisi senin gibi 6, 7 ay sonra oldu. Sonra çok uzun ara verdik on küsür sene, yaşta ilerledi tabi bununda etkisi var, yumurta rezervi düşüklüğü, 9,10 ay oldu deneyeli olmadı.
Meliiil23 Bfduam evet yumurta tembelliği oluyormuş bende öyle duymuştum rabbim isteyen herkese versin inşaallah ya 🙏
yigitegenin_annesi Myworld34 bende umut vermek istemiyorum ama brnım de ikinci çizgi çook az görünüyrodu kameray aldıgımda hiç gözükmüyordu 1hafta sonra tekrarladım bu sefer net çizgi çıktı biraz brkle sonra tekrarla olmadı kan testi ver inşlah olur canım
Myworld34 yigitegenin_annesi şuan bekliyorum zaten ne adetim geliyor ne bişey anlamadım ne oldu bana hastaneye bile gitmedim artık umursamicam herşey Allah’tan
yigitegenin_annesi Myworld34 bende tam vazgeçtim artık umursamıcam dediğim anda çift çizgiyi gördüm inşlah sende görürsün moralini bozma canm 💞
Myworld34 Cugulibinnazzz Bilmiyorum kanda çıkmayınca artık bir daha test yapmadım bekliyorum hala.adetim gelmezse bir haftaya kadar o zaman tekrar gideceğim belki adete yakın yumurtlama olmuştur bu kadar gecikme yaşamazdm ben
yigitegenin_annesi Myworld34 geçmiş o zmn inşlah vardır sağlık ocağına git direk kan twstı ver gün içinde çıkıyor sonuç
Myworld34 yigitegenin_annesi Cugulibinnazzz benim adetim her zaman iki gün geri gelir dördünde olmam lazımdı şuanda öyle bir sancım var ki sanki adet olacak gibi çok açık pembe akıntı gördüm adetim başlayacak mı bakalım kaç kere böyle oldu adet olmadım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin