Gizemm18 benim düzeldi moralinizi bozmayın. Kaçıncı haftadasınız, 12. haftada öyleydi sonra sabah akşam progesteron içeren bir hap yuttum bazen sancılarım çok oldu 3 günde bir Pluroton iğne vuruldum sonra haftada 1 e döndü. Bi süre annem ve eşim yaptılar tüm ev işlerini. Dışarı hiç çıkmadım kontrol dışında yürümedim eğilmedim. İstirahat ettim. Hayatım salon mutfak ve tuvalet arasında geçti sıkıntıdan ağladığım oldu ama dikkat ettim hep. Bulmaca çözdüm kitap okudum yattığım yerden boncuk çizip takı yaptım. Velhasıl dinlenmek çok önemli. Yalancı sancılar ve erken haftalarda bebeğin başı aşağı indi doğum pozisyonuna girdiği de oldu acillerde geçti günler. Çok şükür 31. haftaya girdik ve doktorum içinde tutmayı başarmışssın tebrik ederim dedi 😀 şimdi 35 e yükseldi yine dikkatli olarak dışarı çıkabiliyorum hareket ediyorum artık. Yani benim umudum yoktu her kontrolde 1 milim bile uzamıyodu ama şükür uzadı. 30 lı haftaları gördük. Bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum. Doktorunuzun takimatlarını sıkı sıkıya uygulayın ve kesinlikle dinlenin ve güzel şeyler düşünün. Gerisi Allahtan her şey güzel olacak deyin. 😊👍