miniksevdamm Kızlar boğazım faranjit olmuş yutkunamıyorum günde kaç bardak ıhlamur nane limon içebiliriz acaba
Aylinsemih miniksevdamm doktorunuza sorsanız iyi olur bence ben eczanede çalışıyorum hamileliğini öğrenince ıhlamur içiyordum isterindekiler bana çok içme 1 bardak onuda sor doktoruna kiminde düşük yapar dediler tabi herkezde yapicak diye bisey yok
Tulaytemurxx miniksevdamm Gecenlerde ben oldum allah yardimcin olsun ihlamur fatda etmiyor ictim doktira gittim ilac verdi hamileyim ona gore verdi iyi geldi gece uyuyamiyodum bile
GamzeBaz miniksevdamm eczaneden apitera alın bnm hemen yumuşatıyor ve sürekli kullanımda gecıryor 😊bide buhar makinesi edinin gece yatarken acın
miniksevdamm Aylinsemih off ya oda riskli o zaman daha dün gittim doktora başka sorunlar vardır demeyi unuttum hiç msj attım görmedi de boğazım fena ağrıyor ne yaptınız geçti peki. 😕
miniksevdamm Tulaytemurxx sağol Canm öyle valla canım çok acıyor dün gittim doktora başka konular vardı bunu demeyi unutmuşum hiç süt içiyorum bana Mısın demiyor 😕
miniksevdamm GamzeBaz eşim almadı 🙄 doğal bal almış kalbime bir cihaz taktılar oda galiba ondan korktu bir kaç gün farklı birsey yeyip içme dedi