Bukets Kızlar mrb 14 haftalık hamileyim canım balık istedi ve doktoruma sordum yiyebilirsin dedi etrafımdakiler de yeme zararlı diyor hamilelikte tüketen varmı?
MommySharkdutdutdutut Bukets 😂😂 etrafindakiler tam tersini söylüyor 😂 küçük balıkları hamsi vs palamut gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz Ton balığından da uzak durun 😊
Findikaltinim Bukets Balık nasıl zararlı olsun esas haftada en az 1 kez tüketilmeli diyor doktorlar kulak asma hiç. Sadece dip balıkları, diğer deniz mahsulleri ve ton balık yeme. Yine de doktorun daha iyi bilir.
Borulce Bukets Kim diyor zararlı diye? Beynini yemiş onu diyen. Balık en önemli şey hamilelikte. Haftada bir yenmeli. Ne diyolar Allah aşkına balık gibi olur falan mı 😅😅 balık beyinli mi olur diyolar ne diyolar ya
Purpura26 Bukets Şuan denizler temiz değil diye diyorlardır belki. Marketten somon alabilirsin dondurulmuş oluyor
irem Bukets Hiç bir şey olmaz canım hafta bir defa yemek aksine faydalı. Tereddütün varsa doktoruna danış. Keşke bende yiyebilsemm ☺️
Borulce Bukets yok bacım allah aşkına hangı yıldayız yapmayın araştırın okuyun yarın obürgün doğduğunda bebeğe siz bakçaksınız. Anneyiz biz her konuda hergün araştırıp bilgilenmeliyiz.
Calisananne25 Bukets ya bu nasıl bişey cidden çok fazla güldüm hey Allahım ya daha neler duyucaz acaba ben de dondurma yeme çocuğun beyni delinir diyen duymuştum şaka gibi güler misin ağlar mısın
meltemonen Bukets birde kızartma yerine buğulama, ızgara yada fırınlama şeklinde olması daha doğruymuş
Mavi34 Bukets balık hamilelikte özellikle haftada bir yenmeli. Ama dip balıkları fazla civa içerirmiş dip balık yeme sadece
meltemonen Bukets somon balığı, ton balığı, sardalya, alabalık ve uskumru öneriyorlar sadece.. Diğerlerinde daha fazla civa içerdiği için gelişime iyi gelmiyormuş canım
miniksevdamm Bukets balık çok yararlı ama araştır civa oranı mı birsey oranı yüksek balıkları doktorlar da önermiyor öyle ye
birtriptanesi Bukets Kim o zararlı diyen ya doktorunuzdan başkasını dinlemeyin ayrıca omega 3 ve protein için kesinlikle yemeniz gereken besinlerin başında geliyor balık. Bebeğin zihinsel gelişimi için balık çok önemli zaten bütün doktorlar öneriyor. Midye yengeç karides ahtapot gibi civa oranı yüksek olan ürünleri yememen gerekiyor.
inci_34 Bukets ya Allah m kim yeme diyor tüm doktorlar hamilelikte bol bol balık yenilmesini söylüyor bence bişi sormayın o cevrneizdekilere
Pembe_duslerr Bukets neden yeme diyorlar mevsiminden dolayımı acaba ?? hamilelikte en güzel vitaminlerden biri balıkta var nedrn yrnilmesin ki misss 🥰