mothers_baby2021 Merhaba , central hospital kozyatağında Doğum yapan var mı ?memnun kaldınız mı odaları nasıldı ?hemşireler nasıldı ?
sibelyrl mothers_baby2021 bir kaç tanıdığım orda doğum yaptı genelde memnunlardı benim doktorumda ya Central’da ya da Acıbadem’de doğum yaptırıyor. O yüzden merak ediyorum bende bekleyeyim burda.
EceZ mothers_baby2021 ilk başlarda evimin hemen yakını diye gittim sma muayene sisteminden memnun kalmamştm ben 😔
mothers_baby2021 sibelyrl ben o hastaneye gidiyorum muayeneye ama odalarını ikidir göremiyorum dolu olduğu İçin , şimdi tekrardan gidiyorum covid testi için Pazartesi günü doğumum olacak çünkü inşallah boş oda olur süit Odası var mı merak ediyorum
sibelyrl mothers_baby2021 Hastane genel olarak küçük zaten biliyosunuz, odalarda öyleymiş suit odası da varmış bildiğim kadarıyla, ama Pazartesi doğum yapacaksanız sorsaydınız keşke şimdiye kadar dolu olma ihtimali de olabilir yer ayırtırdınız.
mothers_baby2021 sibelyrl bugün gidip görüştüm pcr testi yaptırdım ama malesef yer ayırttırmıyorlar saçmalık ☹️
mothers_baby2021 EceZ ben ona bir kere gittim acil durumdan dolayı çok ilgilendi aslında çok tatlı bi doktor 😍
sibelyrl mothers_baby2021 aa neden ayırmıyorlar ki? Covid testi için ücret aldılar mı peki? Bir de sizin doktorunuz o hastanede sanırım doğum ücretiniz nedir? Benim dışardan geldiği için daha pahalı olacak sanırım :(
mothers_baby2021 sibelyrl 150 TL ödedi eşim . Zorunlu Sezeryan 2750 +850 bebek bakım ücreti.Emzirme danışmanlık,aşıları, topuk kanı Vs.şeyler ,evet benim doktorum o hastanede başak sel adı
sibelyrl mothers_baby2021 benim neredeyse iki katı fiyat :( suit odası var mıymış ekstra ne kadarmış fiyatı onu öğrenebildiniz mi?