Cancancan Kuzlar doğum yapanlara sorum bu su patlatma yaparlarsa nasıl oluyor arkadaşımın biri çok kötüydü sanki içimde balon patlamış gibi oldu falan dedi doğru mudur sizce
Meltem19 Cancancan benım hastadede patlattılar oyle bir durum olmadı idrar yapıomus gibi biraz daha fazlaydı ve tutma gibi bir durum olmuyordu kendılıgınden akıyodu
Mirzaveben Cancancan benimde uzun sarı bir çubuk gibi bişeyle patlattılar ama oyle korkunç vise olmadi yani fazlaca tutamadığım su geldi
ozdenarda Cancancan hc can acitici bi yani yok bnmde hastanede doktorum patlatti uzun plastik tıg gbi dusun onla patlatiyrlr basta zaten kaba patlatiyolr sonrada hasta beziyle kaliyosun sadece istemsz ve zamansz idrar yaptigini dusun o sekilde oluyor
Busedoruk Cancancan yok canim ya korkutmus seni idrar yapıyormussun gibi oluyo bide bebegin zari filan cikiyo hissediyosun ama aci degil degisik bisey
Meltem19 Mervezngn hayır doktor eliyle patlattı.acı hissetmedim hiç sadece ılık ılık giden bişeyler huylandırıyo engel olamayınca😊😊😊
Esa Ince uzun şırınga gibi biseyle patlatıldı görünce acir mı dıye korkmuştum noluyo diye kafamı kaldırıp baktım o anda su geldi hiç hissetmedim
ZeynepKara ozdenarda ya şu su patlatma olayını hiç sevmiyorum o kullandıkları alet bebeğin kafasına falan gelmiyo mu hep merak etmişimdir 🤷🏻♀️
delettdmom66 Bnmde hastanede patlatilar 2 parmağını soktu sonra uzun mavi bi çbk soktu ikin dedi aktı gitti