gokeren35 Çınarlıda detaylı ultrason yaptıran var mı? Doktorum oraya yönlendirdi ve 20-30 dk sürüyor dedi. Diğer arkadaşlarım gittikleri yerde 45 dk 1 saat sürdüğünü söylüyor. Bilenler yardımcı olabilir mi🙏🏻 Ücreti nedir, nasıldır vs?
EcemUysal gokeren35 ben orda yaptırdim 20 30 dk falan sürdü bebegin tüm organlarını herseyini düzgünce görene kadar bakıyo benim her yerini rahatca gordugu icin hemen bitti goremedimi gorene kadar ilgileniyo doktor cok iyi biri 400 yada 450 vermistik tam net hatirlayamadim ücreti 🥰
Celiklibusee gokeren35 450tl nakit 20-30dk sürüyor dediğiniz gibi, her şeyi ayrıntılı olarak açıklıyor anıl bey biz çok memnun olduk 😊
zynn35 gokeren35 bende 3 gün önce gittim 450 tl yarım saatten fazla sürdü bizim herşeyi güzelce anlatıyor gayet memnun kaldık biz 😊
gokeren35 EcemUysal merhaba, ne zaman yaptırdınız? Yakın zamanda mıydı? Sizinde mi doktorunuz yönlendirdi?
EcemUysal gokeren35 valla ben 21. Haftada yaptirdim suan 38 haftaligim evet doktorum o hastaneyle anlasmali oldugu icin o önerdi
gokeren35 EcemUysal bu arada anladığım kadarıyla tahir bey doktorunuz. Kendisi doğuma nasıl yaklaşıyor? Sezeryana mı yönlendiriyor? Ve doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı?
EcemUysal gokeren35 evet doktorum tahir bey valla doktorum doğum seklimle ilgili hic yönlendirme yapmadi hersey normal gidiyo dedi hep bu zamana kadar şuanlık hersey normal oldugu icin sezeryanla ilgili bisey konusmadik acıkcasi yani yönlendirme yapmadi bana ama ben basta hersey yolunda olursa normal dusunuyorum demistim bakalim pzt randevumuz var cati muaynesi yapar diye dusunuyorum eger catım darsa sezeryan derse sezeryan olurum ama catim musaitse normali beklemeye devam valla dogum ücreti ilk 4500 demisti bana suan 5000 hazirlayin dedi zam mi oldu bilmiyorum soramadim da 5000 vericez yani
Celiklibusee EcemUysal bize de şuan 5000 dedi tahir bey ama daha 30. Haftadayız herhalde artar doğuma kadar
EcemUysal Celiklibusee aslında artma olmaması lazim cunku yılbasindan sonra artış oluyor diye biliyorum insallah sizin doguma kadar artmaz 🙏
Celiklibusee EcemUysal inşallah teşekkür ederim ama yine diğer yerlerle kıyaslayınca uyguna geliyor cınarlı sanki😊
EcemUysal Celiklibusee tabiki de öyle ben cok ucuk fiyatlar duydum özel polikliniğe gidenler olarak bence fiyatlar gayet iyi 👍🥰
gokeren35 EcemUysal 5000 tl doğum ücreti ve hastane ücretimi sadece. Hem doktora hem hastaneye ayrı para verilmiyor, toplam 5000 tl mi yani? İçinde neler var biliyor musunuz?
gokeren35 zynn35 5000 tl doğum ücreti ve hastane ücretimi sadece. Hem doktora hem hastaneye ayrı para verilmiyor, toplam 5000 tl mi yani? İçinde neler var biliyor musunuz?
gokeren35 5000 tl doğum ücreti ve hastane ücretimi sadece. Hem doktora hem hastaneye ayrı para verilmiyor, toplam 5000 tl mi yani? İçinde neler var biliyor musunuz?
EcemUysal gokeren35 toplam 5000 canım hastane+doktor fiyatı bu normalde 3600 sadece hastane alıyo zaten oranın doktoruyla dogum yaparsan
gokeren35 EcemUysal içinde fotoğraf vs olmamış hali bu sanırım. Fotoğraf girerse ekstra oluyor sanırsam