Pelit7 @Sevtugm Gkc92 xxxbrtg merhaba doktorum miyomlardan dolayı doğumdaki kesinin normal sezaryen kesisi gibi değil dikleme kesi yapacağını söyledi böyle kesisi olan ya da doktoru böyle uygun gören var mı?
Sevtugm Pelit7 canın ben duymadım ama arkadaşa yapacaklardı miyom yukari çıktığı için son anda yapmadılar inşallah senin de öyle olru🙏🙏🙏 🤲 Bu arada canim sen hiç 24 haftada nst sanvi cikti mi dünden beri sancik var ve nst küçük sancılar cikti ben cok tedirginim cok agladim 🙏🙏🙏 🤲
Gkc92 Pelit7 evet bana böyle söylediler ama allahım takdiri ki doğuma 1 hafta kala miyomum yukarı çıkmıştı ve normal sezaryen kesisi oldu. Ama miyomumu almadılar
xxxbrtg Pelit7 bana oyle uygun gördüler ama son hafta da normal olarak doğuma girdim. insaAllah sizinde guzel doğumunuz olur.
Pelit7 Sevtugm Kıyamam ağlamayın miyom kaynaklıdır bence o sıkmayın hiç kendinizi benim olmadı öyle sancım. Ama dediğim gibi miyom dejenerasyonuyla ilgilidir umarım geçer hemen 🙏🏻
Pelit7 Gkc92 benim bir tane değil 4 tane büyük var doktorum alttan kesi bizi çok zorlar mecbur dikine yapıcaz miyomlara ellemeyiz kanama olur 6 ay sonra miyom ameliyatı dedi bilmiyorum artık nasip kısmet 😔
Gkc92 Pelit7 inşallah sizin miyomlar da sıkıntı çıkarmaz normal sezaryen olur. Kanama ihtimalleri yüksek olduğu için almayı tercih etmiyorlar evet benimkini de almadılar. Allahtan umut kesilmez hiçbir şey olacağı belli değil ben son kontrolümde bile dikey kesi yapılacağını biliyordum ama her şey farklı oldu Allah’ın izniyle sizinki de öyle olcak 🙏
BurcuGorkem Benimde myomum gebelikten önce kücüktü, bebek büyürken onlarda büyümüş şiddetli sancılar cektim antibiyotikle büyümesi durdu. Sezeryanla myomlarıda alıcak
BMelek Mlk_93 polip kanama yaptimi hamileliginiz boyunca? Birde neredeydi biliyor musunuz polip in yerini
Pelit7 Sevtugm merhaba iyiyim teşekkürler siz nasılsınız ? 2 haftasonra kontrolümüz var 34 Oluyoruz o zaman konuşalım dedi doktorumuz yazarım size ☺️
Sevtugm Pelit7 rabbim bize hepimize bebeklerimize sağlıklı beraber nasip etsin 🙏🙏🙏 🤲 ben de 5 tane var biliyorsunuz artma büyüme olmasın dua ediyorum 3 gün önce sanci agri gibi belime vurdu önce normal gebelik dedim gelmeyince doktora gittim usg bakti 10 saniye sanci var nst istyrm dedi nst düşük sancılar cikti cok agladim tedirgin oldum hala öyleyim yatıyorum igne vs sayısı artırdı siz böyle bisey yaşadınız mi şuan daha iyim 🙏🙏🙏 🤲
Pelit7 Sevtugm Çok geçmiş olsun amin iyi dileklerinizin hepsi gerçekleşir inşallah. Dün biraz fazla hareket ettim belim öylelikle ağrıdı ama dinlenince geçti çok haraket etmemeye çalışıyorum ben bu hafta ekstra ağırlaştım zaten özellikle akşamları dinlenmek iyi geliyor
Pelit7 Sevtugm kusura bakmayın valla unutuyorum az kalmış sizinde 34 olsa bari diyorlar riskli gebelikler için sonrası sıkıntı olmuyor diyor doktorum umarım hepsi zamanında sağsağlim gelir bebeklerin❤️