Ilkayy Dryakbts Burak özköse ama doktor hastaneden ayrılıyor Bayrampaşa’n sonra kendine özel klinik açıyor bütün hastalar I oraya gidicek hastanenin yanında klinik hemen yakında
Snmom Ankarada özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum 34. Haftadan beri 4000 bin verdim doğum paketi aldım muayeneler dahil vajinal doğum ücreti. hastaneyi bilmiyorum. 3 sene önce 3250 vajinal doğum +500 epidurale vermiştim. Sincan koru
Dryakbts Gizemnurrr evet bayağı iyi bir hastaneymiş bende orada mine gül hatiboğluna gidecektim malesefki ayrılmış.
Ssgndz Sezaryen oldum 3 gün önce belden uyuşturmalı, 2 gece kaldık sabah öğle akşam hasta ve hasta yakınına yemek dahil 5100 ödeme yaptık Kocaeli Medicalparkta, normal doğumda aynı fiyat ama onda 1 gece kalıyormuşsun🌸
Evinaydn Rjn5656 hım bende yaşam hastaneyne gidiyorum zeynep hanıma ama fiyatla ilgili bir bilgim yok .
Yaseminmrt42 Kamile71 sıtma pınarında gözde akademiye gidiyorum ali pekince net bi fiyat verilmedi ama 4bin civarı sanırım.
Yaseminmrt42 Kamile71 benim şuan 27+2 bu aya kadar bir çok doktor ve hastane denedim emin olun sadece ali pekince den memnun kaldım. Bu hafta içi gidebilirsem kontrole gidecem paketlere bakıp fiyat bilgisi alacam sizinle de paylaşırım