Kamile71 Özel hastanelerdeki sezeryan epidural ve normal doğum ücreti fiyat bilgisi olan varmı yatak ücretiyle birlikte
cidolila Kamile71 normal 3700 epidural olursa 1000 fark oluyor sezaryen de 4200 Pendik bölge hastahanesinde bu fiyat
cidolila zhlgs sezeryan I ayrıntılı sormadım açıkçası sezaryen 4200 o kadar epidural normal doğumda olursa 1000 TL fark oluyor dendi
Gulsah1616 Rjn5656 hadi bakalım hayırla kucağınıza alın inşallah 🙏 ben diyarbakırdayım ilk doğumum olacak. pek bilgim yok fikir olur diye sordum ☺️
Kamile71 Rjn5656 bütün herşey dahil mi acaba hani sonradan ekstra bı ucret çıkarmazlar değil mi soyledikelri fiyatın disinda
Rjn5656 Gulsah1616 TSK ederim cumlemizin cnmm . yani herşey zaten artik pahalı yapacak bi şey yok sağlık olsun da 🌼
Beyzan Gulsah1616 başlığı direk Diyarbakır anneleri ya da Diyarbakır Özel hastaneler diye açarsanız daha iyi bilgi alırsınız direk Diyarbakır anneleri görür 🙂
Yaseminmrt42 Kamile71 sıtma pınarında gözde akademiye gidiyorum ali pekince net bi fiyat verilmedi ama 4bin civarı sanırım.