Zeytin25 13 haftalık hamileyim geceleri fazlaca burun tıkanıklığı ağız kuruluğu yaşıyorum başımı yastığa koyduğum anda nefes almakta zorlanıyorum böyleolan var mı acaba. İlk haftalarda bu kadar değildi ama fazlaca artış oldu
mutlulugunadi_bahar Zeytin25 hamilelikte oluyor ne yazık ki bebek için oda nemlendirici düşünüyorsan şimdiden al sende kullan ya da daha minik boyları var uygun fiyatlı onları da tercih edebilirsin. Kontrole gidince dr danış belki bir şey önerir.
Ballizencefil Zeytin25 aynı sorunu sizinle aynı haftalardayken uzun bi süre çekmiştim. Doktorum otrivin kullanabilirsin demişti ama içiniz rahat etmezse serum fizyolojik, tuzlu suyla da açmayı deneyebilirsiniz. Uyuduğunuz odayı nemli tutmaya çalışın
GlgnOlgn Zeytin25 37 haftaya geldim nerdeyse bütün hamileliğim boyunca yaşadığım sorun hiçbişey işe yaramıyor sadece burun bantları biraz rahatlatıyor geceleri
Mom0726 Geçmiş olsun, gebelikte olur öyle tabi yaşadığınız yerin etkisi de var bence. Bende hem hamilelik hem sıcakların hem de kuru havanın etkisiyle nefes almakta zorlanıyorum nebulizator aldım su koyup nefes alıyorum mecbur..
Zeytin25 Mom0726 teşekkür ederim Kayseri de yaşıyorum havası fazlaca kuru ama geceleri uyuyamaz oldum nefes alamamaktan