[silindi] ErdemirinAnnesi deme ya korkutma şimdi bizi geri gelir dediler ama inanmıyordum gelmesin ya🤦🏻♀️
Serpilbb ErdemirinAnnesi mideye yer az kaldığı için olıçuyor maalesef. Az az sık sık yemeyi deneyin belki düzelir
MihricanA ErdemirinAnnesi Ben 9 ay kustum hatta dogumda kuscam diye bağırıyordum bir ara öğür öğür 🤣🤦♀️
ErdemirinAnnesi [silindi] bende öyle şeyler duydum dedim acaba doğru mu diye ben neler çektim Allahımmm aman valla kaynanamlarda kalıyordum bi görümce vardı vıyyyy Allah kimseye böyle görümce vermesin ay evim gibisi yokta Allah korusun yaa 😩😩😩
[silindi] ErdemirinAnnesi Benim görümcenin üstüne tanımam 🤭😃😃😃 Allah sabır. Versin ilacınızı icemiyor musunuz
ErdemirinAnnesi Serpilbb az yiyorum mesela muz yiyorum daha 2 ısırıcık aldım öhlemeye başladım korktum birden zaten çok sıcak oturduğumda her yerim pişik oluyo resmen 😩
ErdemirinAnnesi MihricanA ayyyy doğumdan sonrada kusanlar varmış onuda duydum vıyyyy ne zormuş gı hamilelik bana 2 cisini söylüyorlar oldu canımmmm
muallimehanimmom5 MihricanA yaaaa ben 19. Haftadayım hala bulantılar devam kusmalar 12 den sonra bitti ama bulantı azalmadan devam ediyor acaba doğuma kadar devam mı edecek diyorum ayyyy sonrası devam etmiyor demi doğumdan sonra
MihricanA ErdemirinAnnesi Doğumdan sonra birden kesildi benim🤣 Sabah bulantim yoktu aşırı mutlu olmustum🤣
ErdemirinAnnesi MihricanA ay sizin hep sürmüş bana serum takıyorlardı hiç bişey yiyemiyordum zayıflıyordum 52 kiloyladım hamileyken sonra 44 düştüm serum takmaya başladılar şimdii 65 kiloyum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️