ipek_yanik Merhabalar hamileliğini 2 haftalık öğrenenler var mı? Beta hcg niz nekadar sürede yüksekseldi
Maaaile ipek_yanik Ben ogrendigimde esim geleli 15 gün olmuştu 🤭 15 gün içinde adet günümde öğrendim tam. Beta 258 cikmisti ayni gün.
kubraocal_12 ipek_yanik ben bi kaç günlükken öğrendim ilk kan verdiğimde değerim 60 sonra doktora gittim kesem gözükmüyordu geç döllenme olmuş dedi o yüzden kan verdim iki günde bir değerlerim iki katı yükseldi hep sonra zatem kesem gözüktü
Burcu4135 ipek_yanik 2 haftalıkken ögrenemezsınız cunku 2 haftalıkta daha döllenme olmuyor. Ilk hafta regl haftası, 2.hafta ovulasyon haftası yanı hamıle olmuyorsunuz.
Mgokkilicc sevincoztrk Evde idrar testi yaptım çok hafif bir çizgi gördüm ertesi gün kafamda soru işareti kalmasın diye beklemeden gidip kan verdim 43 çıktı bir daha kan falan vermedim 😊
pinarerd 3 haftalıkken öğrendim, ilk beta hcg değerim 26, 2 gün sonraki değerim 86, ondan 2 gün sonraki değerim ise 281 di.
Fatmatev ipek_yanik ben öğrendim farklı bir şey için doktora gitmiştim kan testi yaptım beta 483 gibi bir şey çıktı 2 haftalık hamilesin dedi 🤲🏻🥰
Seyda5234 ipek_yanik ben 2 haftalıkken öğrendim adet oldum 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim Değerim 50/53 dü 1 hafta sonra 400 lere çıkmisdi
Elsu26 ipek_yanik 2 buçuk haftalıkken öğrenmiştim ama randevu bulamadığım için doktora anca 7 haftalıkken gidebildim 😒😂
Yamacin-Annesi ipek_yanik evet 2 haftalık öğrendim 135 ti sonra tam ne zaman gittimi bilmiyorum ama 1159 yükselmişti bunda. 2 hafta sorna gittimdd kalbinide duydum keseyide gördük
mavisahinn ipek_yanik been 😊 21 le öğrendim 15 günlük vardı yoktu 2 gün sonra 74 oldu öle öle arttı ☺️