sevincoztrk Kızlar bu ay umutlu değilim hamile kalıcam diye.. HSG çekilmeme rağmen umudum yok. Beklicem adeti ve aşılamaya geçmek istiyorum. İşlem nasıl oluyor,yaptıran bayanlar anlatır mı🙏🏻 Hormonlarım iyi, Ahm değerim de iyi. Eşiminde sperm testi iyi.
Melek_na_e sevincoztrk sevincoztrk olursun İnşAllah 🙏 Allah büyükdür umudunu kaybetme asla hayırlı bir zaman olur İnşAllah
Firstlady sevincoztrk asilama tak olarak nedir nasil yapiliyor? Ben sadece yumurta catlatmayla hamile kaldim. Sizde deneseniz?
merii10 sevincoztrk aşılama çok basit bi işlem ben 4 kez yaptrdım. Önce regl 2. Günü muayene oluyorsun bi sıkıntı yoksa yumurta gelstirici iğne kullanıyosun senin hormonlarına göre çabuk da gelisebilr daha geç de gelişince çatlatma iğnesi oluyorsun ve genelde 36 saat sonra çatal muayenesi tarzı bi yere uzanıyorsun spekulum takılıyor doktorun ince bi katater yardımıyla da eşinden alınan sperm örneğini içine enjekte ediyor tabi esinin spermleri de laboratuvarda temizlenmiş işlem görmüş oluyor snra biraz seni dinlendiriyorlar bu kdr
sevincoztrk Melek_na_e bilmiyorum kuzum. Gerçekten umudum kalmadı beklentim yok artık. Evet Allah büyüktür vericeği zamanı bilir.
sevincoztrk Firstlady ben 4 ay once denedim ama olmadı nedense sağ tupum kapalıymış…. ve sonuç negatif oldu .. doktorum hsg çektirmemişti. Oysa sol da yumurta yoktu. Doğru doktoru bulunca tüm herşeyi yaptırdı bana
merii10 sevincoztrk aşılamayla iki kez hamile kaldım ikisinde de malesef kaybettim. Şimdi tüp bebek denedim birazdan kan vericem sonuç icin ama evde test yaptım malesef negatif
Firstlady merii10 Rabbim en kisa zamanda size de nasip etsin bu duygudan. Gercekten cok zor biliyorum ama sabretmek lazim InsAllah guzel seyler olucak❤️🙏🏻 Asla umudunuzu kaybetmeyin.