Seymatatogluozkin Hafif adet ağrısı kasıklarımda bebeğim toplanıyor toplandığı zaman cok kasılıyor karnım sonra hemen geçiyor sanki gazım var çıkaramıyor gibiyim 8den beri bu şekilde böyle mi başlıyor.
Meltemmkbs Seymatatogluozkin geçiyorsa yalancı sancılar oluyormus canım bebek kendini doğuma hazırlıyor benim de öyle sürekli bi kasılıyor agrıyor dinlenince geçiyor doktorum agrı giderek şiddetini arttırıyorsa gelmen gerekiyor dedi 38+1 olduk bizde bugün hayırlısı ile doğuralım inşllh
Seymatatogluozkin Meltemmkbs aminn 🙇🙇 bende takip ediyim o zaman ilk defa yaşadım dhaa önce yaşadım anlamamış da olabilirim
Meltemmkbs Seymatatogluozkin olabilir canım tabi suyun ve nişanın gelirse de hemen git bende bekliyorum bakalım 1 cm açılmam var sana da çatı muayenesi yapar artık gittiğin de benim nst de de sancım çıktı ama işte sancı olsa da açılma da olması gerekiyor bakalım
Meltemmkbs HumamMuamma13 ama bu haftalarda başlıyor yavaş yavaş bebiş kendini hazırlıyor sağlıkla dünyaya getirelim de bol bol yürü dedi doktor bana zaten hergün yürüyorum da perina masajı yapıyorum ekstra squat falan yapıyorum hergün