seyram Merhaba hepsi birbirinden değerli annelers ve anne adayları 🥰 Evet başlıktan da anlayacağınız üzere son 9 a da düştük. Ama gelmiyor bebeğim. Şimdi diyeceksiniz ki zamanı gelince gelecek neden sabırsız sın? Çünkü bebeğimin kilosu biraz fazla ve ben daha fazla kilo almadan normal doğum olarak yapmak istiyorum inşallah 🙏 o yüzden stres altındayım. Vajinada Sıcak su tutarak altında bacaklarım ağrıyana kadar skuat yapıyorum, Ada çayı içiyorum günde 2 kez, sıcak su uylulaması belime altıma bol bol yapıyorum. İlişkiye de giriyorum. Ama bebeğim bana mısın demiyor ya🤦♀️ hareketleri azaldı ve karnım acayip sertleşti iyice. Son gittiğimde kanala girmiş olduğunu söyledi doktorum 🙊 doğumu başlatmak için yapıp da işe yarayan bir şey var mı işe yaradığını gören duyan biraz önerilerde bulunursanız çok ama çok sevinirim çok stres yaptım artık içim içimi yiyor 🙁🤕🥺
ilknrkrkc seyram 38+6 yım bende bebeğimin kilosu biraz önden gidiyor 4e yaklaşmış dedi Çarşamba günü doktorumuz. Pazartesi son kontrolüm var hazırlıklı gel 4ü geçerse sezeryan yapıcaz dedi.
kbralt seyram canım merhaba 41+2 oldum bende aynı şeyleri uyguluyorum yok olmuyor hurma ve ananas ye bende işe yaramıyor ama yine de yiyorum belki doğum anında kolay açılma olur ayrıca kilolu bebekler doğumda kendini daha güçlü iter çabuk doğar yani bunu her Dr demez genelde sezeryan yanlısı olanlar kiloyu bahane eder sezeryan de karar kılar ama benim Dr um normalci olduğundan o demişti merak etme birde bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama belki 40 geçenler geç döllenme den kaynaklıdır
Didonutella seyram bu sıcakta nasıl sıcak su uygulaması yapabiliyorsun 😱 hayran kaldım azmine gerçekten 🤣 şimdi çok saçma bir önerim olcak. Bi tane ot varmış arkadaşım anlatmıştı suya koyuyormuşsun falan dopum başlıyormuş. Ben onunla dalga geçmiştim. Kız da bir türlü doğuramıyordu en sonunda otu koydu suya ve ertesi gün doğurdu 🤣 dene istersen.
Yavrucuk07 seyram Merhaba cnm,merak etme 38 haftada gelişimi tamamladığı için artık kilosu sabit kalır, veya çok az alabilir, bebeğe kilo aldıracak şeylerden yersen, oyuzden stres yapma ,zaten 1 hafta içinde doğurursun bu gidişle inşallah 😀, biraz daha sabır
Gizemmerve13 Canım benimki de haftasından önde gidiyor o yüzden gelmesini istiyorum senin kaç kg kaç haftalık?
seyram Gizemmerve13 benim 39 olduk ve 38+4 de 3.600 gr dedi doktorum. Normal doğuma engel mi diye sordum onu doğum için geldiğinde son kilosuna göre karar veririz şuanlık bir sorun yok dedi. Senin kaç haftalık kaç kilo canım?
Fasulyemibeklerken seyram Bende normal doğum istiyorum 36+6 bugun fakat benim bebek daha dönmemiş kendiliğinden döner mi bilmiyorum 🤷♀️
Gizemmerve13 seyram benim 37 de 3300 gramdı şimdilik normal doğum olabilir dedi. Yarın 38 oluyoruz ama 2 haftaya kadar daha fazla kilo alır da sezeryan olur diye korkuyorum. Bide benim bebeğimin kafası da haftasına göre önde gidiyor zaman geçtikçe zor olacak gibi hayırlısı olsun inşallah 🌼
seyram Gizemmerve13 tabiki de inşallah hayırlısı olur sağlıklı olurlar da başka bir isteğimiz yok tabi. Meryem Ana otunu dene sende ben bugğn deniycem inşallah işe yarar da o sevinçle burada da paylaşırım canım🥰🥰
seyram ilknrkrkc inşallah seninde gönlünce olur canım benim hadi hep birlikte birde Meryem Ana otu nu deneyelim ben çok inanıyorum onun gücüne son umudum suya koyup okuyacağım bu sefer olacak inşallah 🙏🥰
seyram kbralt benimki erken döllenme ydi canım hatta o kadar erkendi ki adetime 1 hafta kala test yaptım ve pozitif çıktı. Meryem Ana otunu bugün deniycem duşa giricem sıcak suyla yine skuat yapıp abdest alıp çıktıktan sonra Meryem Ana otunu okuycam inşallah ümidim var bu sefer olacak çok inanarak aldım ben o otu. İnşallah gelip size işe yaradı diye sevinçle yazarım da siz de denersiniz🥰🥰🥰❤️❤️❤️
seyram Didonutella valla kaynar suyla yaptım hatta biliyormusun en son buharda falan başım döndü de çıktım duştan 🤦♀️ bu arada senin dediğin ot Meryem Ana otu değil mi? Ben aldım ama doğum başlayınca koyacaktım dur ben abdesti mi falan alayım onu suya koyup okuyayım belki bir umut başlar doğum inşallah. Ben ona çok inanarak aldım çok sağol canım öyle güzel bir umut verdin ki şuan🥰🥰🥰🥰🙊🙊🙊
seyram Yavrucuk07 ayy aminnn inşallah Allah razı olsun canım çok güzel moral oldun çok çok sağol 🌼❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🤕
Tubican seyram bugün bende aynen 9 düştüm ve dr aynısını söyledi dün bana da keyfine kalmış paşanın dedi ve bende bu hafta gelmesini istiyorum bu yaptıklarınızdan sadece yürüyüş ve hurma yiyorum günlük 5-6 bende sıcak su ve Squata başlayım bir de öyle deneyecem
seyram Tubican dene canım bende dün yaptım bu gün de yapıcam sonra Meryem Ana otunu suya koyup okuycam bakalım bu ottan çok ümitliyim inşallah işe yarar ve bende gelip buraya işe yaradı derim benden haber bekleyin 🙊🙊😁😁🥰🥰
Didonutella seyram ayy hadi inş başlar doğum. Haberlerini bekliyorum. Sıcak zararlı bu arada bidaha yapma 💋❤️
kbralt seyram hadi bakalım inşallah ☺️☺️ o nasıl yapılıyor Meryem ana otu duymuştum ama bilmiyorum nasıl olduğunu
Gizemmerve13 seyram O ot doğum sancıları başlayıp hastaneye gidince yapılmıyor mu. Ben aldım da öyle yapmayı düşünüyorum. 😊
Fatoana seyram son 2 gündeyim. Dün sabah nişanım geldi. Doktora kontrole gittik akşam doktor da açıklık 1 parmak dedi daha günü var dedi. Bu gece de nişan gibi kahverengi kan devam etti. Gece çok sancılandım tamam dedim gidiyoz herhalde. Sabah oldu uyandım baktım hiçbir şey yok. Şimdi ağrım sancım oluyor ama böyle çok hafif. Kan olayı da gene durdu. Çok ilginç yani doğmuyor bir türlü.
seyram Fatoana yaa beni de o yalancı sancılar çook yanılttı defalarca Bi düzen tutturup gelse ne güzel olacak 🤦♀️
seyma_utku seyram Benim de son 9 gün bebek kilo almadan doğmasını istiyorum, çatı muayenesinde çıkım biraz sınırda dedi doktorum. Ondan kilo almadan doğurmam lazım 😂