Kbla Fetal DNA testi yaptıran arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi nifty testi yaptırdık, bugün 1 haftamız dolacak. Testin açıklanma süresi 10 iş günü diyordu, cumartesi ya da pazar günü açıklanan testi açıklanan oldu mu ? İlla hafta içi mi sonuç çıkıyor
Nry0682 Kbla benimki 12 günde cıkmıstı fakat sonuc alınamadıgı icin bir kere daha kan vermek zorunda kalmıstım,Kanımda bebege ait Dna bulunamamış 12 ci haftada yaptırmıstım.iş günü olarak hesaplıyolar cumartesi pazar dahil olmadıgı icin beklemek bira sıkıcı ve sabırsızlıga yok acıyo.Hayırlı haberler alın inşallah
Kbla Nry0682 kan alan hemşire o durumdan bahsetti ilk haftalarda öyle bir durum yaşanabiliyormuş öyle durumda tekrar kan alımı oluyor dendi. Bizim ilerleyen haftalarda olduğu için öyle bir durum yaşanmayacağını iletti. 21 haftadayız. İnşallah güzel haberler almışsınızdır siz de 🙏🏻
Nry0682 Kbla aynen tam net dna olusumu 14 cü haftadan intibaren oluyomus,11 ci haftadada aldıkları oluyomus ama benim sansıma buda milyonda bir kisinin basına gelirmiş ve benim başıma gelmişti.Kan vermek sorun deil ama beklemek cok stresli ikinci bi sefer.Çok şükür hicbir sorun yok hersey yolunda 27 haftalık olduk inşallah böyle saglıklı devam eder herkesin bebegi.
Kbla Burcu4135 iş günü kısmı soru işareti bırakıyor bende :( direkt mesaj mi yoksa ilk mail olarak mı gelmişti ? Umarım istediğiniz gibi bir sonuç almışsınızdır 🙏🏼
Burcu4135 Kbla bizim toplam 8 günde geldi hafta sonu da dahil. Bizim test fransaya gitti. Benimle ilgilenen asistan aradı bilgiyi verdi. Cinsiyetini doktoruma ilettiler diger raporla birlikte, bize de mail attılar. Bende test sonucu geldiginde doktorumu aradım onunla da teyit ettirdim.
Kbla Burcu4135 anladım biz genoks firmasına yaptırdık Ankara’ya gönderiliyormuş. Fransa daha uzak ama daha çabuk gelmiş sonuç 😀
Burcu4135 Kbla turkıye de ısler agır ıslıyor bılıyorsunuz 😁 ınsallah hiç bir sıkıntı cıkmaz saglıkla kucagınıza alırsınız 🤗
Nry0682 Kbla Bende Ankara genoksta yaptırdım 😀 onlar cumartesi pazarı saymıyolar bazı arkadasların sayılmıs ama genoks iş günü olarak calışıyo yani hafta ici.
Nry0682 honeyland dr vasıtasıyla gittigim icin 3 bin tl ödedim.Sonradan arastırdım Direk gitseymisim 2400 fiyat verdiler.Doktor kendine komisyon alıyo yolladogı icin.