Esra-sari Deniztrn üzülme bende dün 30 haftalık doğdum bebeğimi İzmire götürdüler göremedim ameliyat olucak 😔
Deniztrn Esra-sari inşallah sende sağ salim atlatır bebeğini kucağına alırsın.. çok zormuş eli kolu bağlı beklemek ama yavrularımız için güçlü olmamız lazım.. inşallah bebeklerimizin munzurluklarını paylaştığımız günler de gelecek
Glcn22 Deniztrn Rabbim yardımcın olsun canım benim 🙏🏻 Allahın izniyle sağ salim kucağına al bebeğini 💙 Sakın olumsuz düşünme minik bir savaşçı olucak kızınız 👍🏻
Esra-sari Deniztrn inşallah canım başına gelmeyen bilmez ama dediğin gibi evlatlarımız için güçlü olcaz bize ihtiyacları var bizimde onlara. Dua edelim bol bol Allaha emanet şuan onlar melekler koruyodur
Deniztrn Fasulyemm17 yaşasa bile engelli olur diyolar ama bunu ancak Allah bilir benim kızım sağ salim atlatacak inşallah bu süreci
Seross10 Deniztrn Komşumda 1 sene öncesi 28 hafta 1025 gr ağırlığında kızını dünyaya getirdi ani su gelmesi ile şimdi 1 yaşında oldu bıcır bıcır. Siz içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza evinize gitmeyi nasip etsin. Aceleci minik hanım sağlıkla büyüsün🤲🤲🧿🧿
3MelekAnnesi3 Deniztrn rabbim sağ salim kucagına aldırsın inşallah cnm üzülme onlar bizim sandığımızdan daha güclüler benimde erken dogum riskim var moral cok önemli
Seross10 3MelekAnnesi3 Seninde Rabbim sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kucağına almayı nasıp etsin yavrunu 🤲 Tüm yavrularımızı korusun Allahım
Gzmikra Deniztrn @byz12nur hanımda 26 haftalik doğum yapmıştı allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
3MelekAnnesi3 Seross10 Amin cnm inşallah sen moralini yüksek tut sütün geldiyse sağ en cok ihtiyacı olan sey suan senin sütün
byz12nur Deniztrn bende 28 gün önce 26 haftalık doğum yaptım benimde suyun bitmişti tamamen ve bebeğime giden kan akışı bozulmuştu acil sezeryana alındım 660 gr doğdu sizin haftanıza göre kilosu çok iyi maşallah. Evet eve elin karnın boş geri dönmek, beklemek çok çok zor ama sabırlı ve güçlü olmak zorundayız çünkü onlar çok güçlü ve kucağımıza gelmek için savaşıyorlar orda bizde kendimizi bırakırsak onlara haksızlık yapmış oluruz. Ve emin olun üzüldüğümüzü hissediyorlar. Sütünüzü sık sık sağıp bebeğinize götürmekten ve dua etmekten başka yapıcak bişey yok malesef. İnşallah bebeklerini bekleyen anneler olarak hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşucaz ben minik kızıma inanıyorum. Lütfen sizde inanın bebeğinize. Dün görmeye gittik babasıyla ve yanına doğru yürürken kızım nolur bi kere gözlerini aç diye dua ettim ve gittiğimde bir gözünü birazcık açmıştı bi kez daha anladım bizi hissettiklerini. lütfen kendinizi bırakmayın zor biliyorum o 28 gün bana 28 yıl gibi geldi ama daha yolumuz çok uzun sabırlı olun 🌸🙏🏻
Deniztrn byz12nur çok teşekkür ederim bana büyük umut oldunuz.. kızınıza sağ salim kavuşun sarılın koklayın inşallah.. bende kızımı sabırla beklicem
prematureanne02 byz12nur merhaba konunun üstünden baya geçmiş ama şuan kızınız nasıl bnde 23 haftalık doğum yaptım doktorlar asla umut vermiyor 🥹
Anne_adayi33 Beklemek o kadar zor ki sizi şuan çok iyi anlıyorum. Bende 33+4 1080 gr doğum yaptım. Doğumdan sonra 950 gr düştü ve şuan 65 gündür küvez de.. İnsan ilk başlar da çok fazla birşey anlamıyor ama zaman geçtikçe insana daha fazla koymaya başlıyor. Doktordan bilgi alıyorsun sürekli kilosu ya düşüyor ya sabit kalıyor ya da 20 gr almış oluyor bu insanı çok yıpratıyor. Ben özellikle son 4 gündür sürekli ağlıyorum artık dayanacak gücüm kalmadı ama elimden de birşey gelmiyor 😭 Allah herkese sabır versin.. Herkes Bir an önce bebeğine kavuşsun inşallah 🙏 Allah şifa versin.
Aybuss Rabbim evladına sağlık versin rabbim sana bağışlasın ❤️ Allahım bir an önce kavuşmayı nasip etsin
YEK20 Deniztrn Allah şifa versin inşallah kızınız en kısa sürede toparlanır ve küvezden çıkar. 🙏🏻 Moralinizi yüksek tutun.
Oceanqueen Allahim insallah biran evvel toparlar minik kiziniz. Oyle etkilendimki gozunu ac annem demenize, agla agla hickiriklara boguldum. Insallah sagligina kavusur, sarilir opersiniz miniginizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻