irem Seda9507 Sizle de ilgilenmek zorundalar bence yorumları okudum da bazıları saçmalamış elbette pandemiden zor zamanlar geçiyorlar ama herkesin görevi de farklı. Şikayet edebilirsiniz. Gebelik sonuçta çok önemli bir durum gözetim altında tutulması gerekiyor.
Seda9507 irem şuan iyi yorumları görünce sorunun bende olmadığını anladım başta kabul etmeye karae verdim bu şekilde ama sonra iyi şeyler yazanları görünce dedim gerçekten bizim ocakta sorun var. Hastane bakıyor zaten ama hiç aramamakta olmaz bence
yamacinannesii Seda9507 ben kendi yaşadığım şeyi ve fikrimi söyledim. bence önemli olan sağlık ocağı değil hastanede ki doktorunuz her gittiğiniz kontrolde tam kan sayımı talep edebilirsiniz. ben istediğim tahlilleri söylüyorum doktor da istem açıp bakıyoe hemde devlette.
irem Seda9507 tabiki de öyle hastane daha önemli ama aşılarınız olacak, bebeğiniz doğduktan sonra onun aşıları olacak. O yüzden ilgilenmeleri gerekiyor. Sorun sizde değil.
Birmutluanne2 milena11 pandemiden öncede aynı oldukları için sorun yok sağlık sektöründeki çalışanların çoğu özellikle devlet beş para etmez
milena11 Birmutluanne2 bu bakış açısında bir insanla asla daha fazla laf anlatmaya çalışmayacağım. Allah muhtaç Etmesin yine de beğenmediğiniz o sağlıkçılara sizi.
Birmutluanne2 milena11 bir gün bi tanıdığını yada seni önemli bi durumda tersleyip atarlarsa bu lafınızı hatırlayın 😂