Pey Kızlar, 32 haftamdayım. Bir sıcak bir soğuk klimalarda üşüttüm sanırım grip oldum ve şuan korkuyorum bebeğime zarar olursa diye. Grip olup atlatanlar neler iyi geliyor? İlaç içmek istemiyorum bitki çayları tehlikeli diyorlar tavsiyeleriniz neler?
Nur000 Pey bende 28 haftalikken grip oldum bebeğimin hareketleri yok denecek kadar azalmıştı. Bol bol ekşili acılı sarımsaklı çorbalar yapip ictim . Bi fincan nane limon içtim. 10 günde ancak geçti.
Pey Nur000 çok teşekkür ederim, daha önce yazda grip olmamıştım nasıl üşüttüm anlamadım ya moralim bozuldu böyle hasta olunca. Çorbayı ve nane limonu yarın mutlaka deneyeceğim 🙏🏻
Nur000 Pey rica ederim. Sizi çok iyi anlıyorum ilk 4 gün çok ağır geçti grip, sadece parol verdi doktor hiç Bi ise yaramadı. Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede anlatırsınız 🌸😊
Dryakbts Angelangell bendede öyle hiç uyku yok yutkunma yok sabaha kadar acıdan ağrıdan dolanıyorum😕 Bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Kullandığınız birşeyler varmı
Angelangell Pey Teşekkürler korona olmasından korkuyorum. Ama yalnızca boğaz ağrısı başka hicbirsey yok
Angelangell Dryakbts Bu gece birden oldu 11 yaşındaki oğlumla bende. Aksam meybuz yemiş üzerinde soğuk süt icmistik. Umarım ondan kaynaklıdır korona felan olmasinda
Havva-Nur32 Bende olmuştum sadece limon yedim direk burnum açıldı 1 litre kaynamış suya soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı tuz ekle karıştır burnuna çek en iyi bu geliyor ve bol bol sıvı tüket dinlen 3 güne geçiyor