Ozge890 Esim stresten aşırı zayıfladı yedikleri bile fayda etmiyor yediklerini bi şekilde eritiyor aklıma direk cicibebe geldi cicibebe kilo aldırır mi yoksa tam tersi zarar mı verir? verir?
milena11 Ozge890 benim arkadasım kilo almak için yapıyordu cici bebe süt muz 1 kaşık bal ceviz mama gibi yapıp yiyordu sağlıklı olur mu bilemem ama baya güzel kilo aldı
VeraVrea Ozge890 eti cicibebe en sağlıksız içinde 26 gram şeker var 100gramda. Hünnap bisküvi alın keçi sütlü pekmezli
Dilekcnkn Ozge890 Diyetisyenim yazmıştı bana metabolizmam hızlıydı 1 adet muz , bebe bisküvisi, az biraz süt gerçekten aldırıyor 😊
Dilekcnkn Ozge890 Metabolizma hızlıysa muz çok iyi ama 👍🏻Bende çok zayıftım ki hala öyleyim ama ara öğünleri güzel yerde kilo alır elma , süt, salep, badem , kaju vs bunlar ara öğünde yiyeceği şeyler ana öğünlerinide düzenli yemesi lazım 😊
DilekDogan78 Ozge890 cici bebe ve süt gerçekten hem çok guzel hemde kilo aldırıyor şeker problemi yoksa hem zaten süt de yararlı bir sorun olmaz nolcak 😊 ben kilom olmasa hergun yerim😁