Gamzissss Durumlar nasıl kuzular agrılar süzülür var mı çok ağırlaştınız mı sizde yürürken bile bacaklarınız agrıyor mu ??? Ama çoook heyecanlı bi bekleyişşş ya ne olacak nasıl olacak 🙏🙏
Bett_blog Gamzissss 34+4🐣💜 son 38 gün uygulamaya göre ama doktoruma göre ağustosun ilk haftası benim içime doğan temmuz sonu😂🤷🏻♀️
Balarisi23 Gamzissss benim de son 31 gün aynı haftalardayız bazen kramplarım oluyor sabah uyanınca ayaklarımın üstüne basamıyorum bebek haraket edince çıkacak gibi oluyor 🤦🏼♀️Zaten çok sıcakkkk 🥵
M-Esraa Gamzissss benimde son 30 günüm agustosun 9 Allahın izniyle doğum yapıcam sabırsızlıkla bekliyoruz.🥰
Gamzissss -Mervee Mide yanmalarım dışında bulantım dışında bacak agrım dışında iyi ☺️ Tabi geriye ne kaldıysa 😂😂
Lavinyaaaa Bett_blog Gün ve durum olarak birebir aynı 🤣 normalde Ağustos ortası denmişti ama erken doğum belirtilerim olunca doktorum ilk haftasında da yapabilirsin dedi 🤭 bakalım bekliyoruz 🤩
Ozgeemrahh Bett_blog merhaba bende 34+6 oldum uygulamaya göre 36 gün varsezeryan olacağım temmuzda 26 da gün vermek için çağırdı zaten demişti 28 29 temmuz alırız diye üçüncü gebeliğim heyecanlı bekleyiş çok ağırlastim yerimden kalkamıyorum resmen 🙈
Ozgeemrahh Bett_blog merhaba bende 34+6 oldum uygulamaya göre 36 gün varsezeryan olacağım temmuzda 26 da gün vermek için çağırdı zaten demişti 28 29 temmuz alırız diye üçüncü gebeliğim heyecanlı bekleyiş çok ağırlastim yerimden kalkamıyorum resmen 🙈
Mltmtb Balarisi23 ayaklarin uzerine basamiyorsaniz magnezum eksikligi olabilir. Benim ilk gebeligimde oyleydi sabahlari basamiyordum yere meger magnezyumdanmis duzenli kullaninca gecmisti. Bu gebeligimde yasamadim onu
Gamzissss Balarisi23 ayyyyy o sıcaklık beni benden alıyor ama çözümü köye gelmekle buldum mis esiyooooo
DilekDogan78 Gamzissss arada bir karnım belim ağrıyor 10 dk falan sürüyor gidiyor biraz daha gitmese ağlarım garip bir ağrı onun dışında gece wc kalkıyorum başka bir skntim yok çok şükür.. 31 gün kaldı normalde10 Ağustos ama benim ki sezaryan olacağı için doktorum 29 temmuza gün verdi 😊
Mltmtb Agustos bebeleri icin kiyafet tercihiniz nasil oldu ? Jakarli almaya ozen gostersemde bazi takimlar pamuk cocugu pisirmeyim bir de🙈
Bukre_01 Bizim de son30gün kaldı ama plasentadan dolayı kanamam oldu, şuan hastanedeyim ,haftaya sezeryan doğuma alacak doktorum yani aksi bi durum olmazsa
seyram Badeninannesii ayy biz napcaz böyle yaa benimde son 9 ne yaptıysam gelmedi olmadı anlamıyorum gerçekten stresten yoruldum 🤒🤒🤒
seyram Gamzissss son 9 günüm kaldı ve artık bu bekleyiş bnei öyle yordu li gelmiyor bir türlü gelmiyor valla ne yaptıysam gelmedi🤦♀️🙇♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
___konul666 Benimde soooon 37 gün geri sayım başladı doktorum doğumun 16 ağustos dedi bakalım bekleyıp gorucez