aycanerbas Gul-42 sırt ağrısı 🤦♀️ Birde 2 gün önce çok hareketli olan bebeğim bugün çok az hararet etti endişe var içimde
Gul-42 aycanerbas bn hıc hıssetmıorumm27 haftalıgım doktorum plesentamı eş mı ne dedı o bebegın onunde duruyor ondan hıssetmıosun dedı
aycanerbas Gul-42 bazen bende oturduğum yerden zor kalkıyorum göğüs ile karnımın başlayan kısmında baskım ve ağrım oluyor
minikoglumm AysenurAsel8046 bende de oluyordu çok normal ama baş dönmem var diyip test yaptırın doktora belki düşük olan biseyler vardır
Beyda3759 minikoglumm 37+3ten bildiriyorum. ✅kıpır kıpır yerinde hiç durmayan bir bebe ✅vajinada yoğun bir batma ✅midede yanma ✅sürekli idrara çıkma ✅yoğun açlık ✅vajinal akıntı
AysenurAsel8046 minikoglumm pazartesı randevum var dr soylicem. Normal mı bılmıyorum ama cok oluyor ozellıkle sabah ve aksam ustu. Markete gıdıyorum geziyorum 10 dk falan baslıyor dönmeye. Ikıncı hamılelıgım ılk kızımda hıc baş dönmesı yasamadım o yuzden bilemiyorum normal mı
Umayinannesi 4 haftaliknolduk bugün ama inanılmaz derecede sırt agrım var ben antidepresan kullanıyodum bi anda kesmek zorunda kaldim yannetkileri arasında var sırt ağrısı