Kubra_35 Merhaba 34+6 günlük hamileyim. İki gündür karnım aşağı kaydı. Aranızda bunu yaşayan var mı? Henüz erken ama
Ismailemine Kubra_35 canim.herkesin karini olur oyle son ayda karim asagi dustu bende anladim sonra doktor dedi bebek buyus artik doguma hazirlaniyo
Masalannesii Kubra_35 38+2 deyim 2 günden be karnım indikçe indi resmen hamile gibi hissetmiyorum hiç kendimi normal yani canım 🌸
Kubra_35 belisslinaa Kimisi doğum belirtisi olarak görüyor bunu o yüzden daha erken dedim. Niye dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz??
Pirincveannesi Kubra_35 ben 32+5 haftalığım ve buzamana kadar hep karnım aşağıdaydı grçrn gün kontrole gittiğimde sprdum göbeğim çok aşağıda bi problem olurmu diye doktor tam tersi doğumun daha kolay ve rahat olur dedi
VeraVrea Pirincveannesi bebeğin çok aşağıda olması ne demek mesela geçen ultrasonda kafası rahim ağzının üstündeydi, öyle ki rahim ağzını ölçemedi.
Bulutsevdasi Kubra_35 evet doğru söylüyorsunuz.kimi kişilerin doğum başladığından saatler önce iniyor. Bende mi acaba doğum yapicam diye düşünmüştüm.
Ozgepoyrazaden Kubra_35 değil çiçeğim . Kiminin doğumdan 1 gün önce düşer , kiminin çok daha erken haftalarda . Benim ilk gebeliğimde doğumdan 1 2 gün evvel düşmüştü , bu 2. Gebeliğim 32 de düştü . 38 im hala doğurmadım 🤣
Bulutsevdasi Kubra_35 benimde öyle olduuuu ☺️ benim karnım da sizin haftanizda düştü. Şimdi 36 olduk. Ben fark etmedim ilk. Annem söyledi karnın düşmüş diye..bende ne demek olduğunu bilmediğim için anlamadım. Sonra bir akşam karnıma çatlak yağı sürerken baktım karnım asagiya dogru uzamış. Bugün biraz fazla yürüdüm gezdim. Karnım dahada indi. Çok şaşırmıstim ilk gördüğümde. ve o akşam doğum korkusu ve heyecanından bir süre uyuyamadım. Doğum yaklaştıkça beni bir korku sarıyor. Doğum habercisi gibi. Düştükten sonra daha çok lavaboya gitme ihtiyacı duydum. Ve akıntım arttı. Sende de olabilir belki ☺️
brcozdmr-068906 Bulutsevdasi belirtiler yoksa korkma normal bu durum 36+2 deyim ama bildim bileli asagidaydi karnım suan dahada indi ☺️☺️☺️
Bulutsevdasi brcozdmr-068906 belirtiler yok ama ben genel olarak dogumdan korkuyorum ☺️ tam olarak korkuda değil aslında. Heyecan . Nasıl birşeyle karşı karşıya kalıcam onu bilmemek. Bı o kadar da doğurmak istiyorum. ☺️ Aklım ve duygularım çok karışık durumda . Lohusa psikolojisine şimdiden girdim bile.
DamlaNur29 Kubra_35 ben son 1 ay karnım aşağıda gezdim oğlum kilolu doğdu ve göbegim suan asağı sarkık vaziyette toparlanmadı asağı sarkmış bi göbek kaldı miras son 1 ay aşağıda tasıdım oğlumu elim göbegimde cok zordu ama normal yani inmesi hemen doğcagı anlamında gelmez
brcozdmr-068906 Bulutsevdasi seni cok iyi anlıyorum bende de o korku stres var 😂😂😂 Basima gelecekleri bilmekte o stresi bitirmiyo yani
Deletedmom_5 Kubra_35 Benim 30.haftadan beri düşük girbgide dahada aşağıya indi hatta şuan 38 bitmek üzere pazartesi doğum olcak allah nasip ederse :)
minikoglumm Kubra_35 benimde sanki göbeğimi görüş mesafem değişti sanki biraz düştü gibi 35. Haftadayım
Pirincveannesi VeraVrea yani kadar bilmiyorum ki canım keşke bilsemde söylesem yardımcı olsam sana benim göbeğim aşağıda sadece ama bebek maşallah yukarıda hep