Sevimlianne_adayi ssssxsss içimde sürekli huzursuzluk var ve bu ay acaba tutu mu olacak mı düşüncesi merak sadece stres değil ama
E_m_l ssssxsss vallahi uykum olsada uyuyamıyorum sabah 8 den sonra 3 saat deliksiz uyuyorum neden oyle oluyor bilmiyorum gun buyu uykusuz da biraksam kendimi hep aynı oluyor o yuzden artık akısına biraktım ne zöan uyursam diye sonucta bugun leri arıyacagım☺️😂
Cylos ssssxsss ahh o gelmeyen uyku sabah 6da bı uyanıyorum 3,4uyuyan ben değilmişim gibi kızım alıştırma yapıyor herhalde
ssssxsss Sevimlianne_adayi canim Allah en hayirli zamanda saglikli evlat nasib etsin amaaa umarim o ay bu aydir icini ferah tut dualarimiz seninle ve diger bekleyenlerle💕
Leylaakcay @ssssxsss gündüz uyuyorum gece böyle maf oluyorum gündüz uyumazsam sersem oluyorum anlamadım kendimden 😂🤷♀️🤦♀️
Minikcivcivv ssssxsss uykum olmasına rağmen uyuyamiyorum bu aralar öyle ne kadarda uyanamıyorum ya🤦🏻♀️
ssssxsss Sevimlianne_adayi Hikayeni bilmiyorum tabii canim ama elbette tibbi acidan bir sikintin yoksa benim tavsiyem psikolojikman rahat olman ve fiziksel olarakta mutlaka vitamin takviyeleri alman hatta esininde cinko degeri cok önemli bu dönemde ve mutlaka adet sonrasi yumurtlama dönemlerini iyi takip etmek Sen elinden geleni yaparsin ama unutmaki Allah der ve olur ve bizim icin en hayirlisini her zaman en iyi Allah bilir 💕