Gizem51 Eşimin ailesi kim ki bana karışıyor bende evlenince atananlardanim eşimle ayrı kaldık sormadım bile ben atandım gidiyorum tek dedikleri tek başına nasıl yapacaksın güldüm geçtim ayrıca istanbul gittiğim yer gibi değildir sirnaga gittim esim geldi sonra.
ozlmmmm Ranisim21 sen gidersen tıpış tıpış gelecek,o kadar okumuşsun atanmışsın o emeklere yazık hem uzak olursunuz kayınvalidenlerden ne güzel 😋
Epelinkiran Kesinlikle gitmelisin çocuğunun geleceği için. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama işin garanti olacak en az 3-4 bin maaşın olacak, hiç ihtiyacın yoksa bile çocuğunun geleceğine yatırırsın. Ben şuan 7aylık hamileyim kpssye giricem atanırsamda çocuğumu alıp gidicem neresi olursa 6ay kalıp eş durumu yaparım çünkü eşim esnaf işini bırakıp benle gelme şansı yok ama yine de atanırsan gidemezsin demiyor çünkü mantıklı değil. Geçici bi süre sıkarıız dişimizi sonra bi şekilde gelirsin yakında bi yere diyor
Ranisim21 Yıllarca emek ver bugünlerin hayalini kur sonra birileri keyfinden buna engel olsun gerçekten keyfi insan vicdan olarak rahat edemez ya nasıl bu kadar emek vermış birinin bütün emeklerini hiçe sayabilir aklım almıyor ve benden bunu isterken öyle rahatlar ki aklım almıyor.. Evet düşüncem hepinizle aynı gitmek 3 günlük dünya ve insanlara güvenmek hata ben üstüme duseni yaptım şimdi sıra eşimde