Elf4 Kızlar pazartesi günü 40 haftalık olucam inşallah bugün kontrol de açıklık yok bebeğin başı aşağıda dedi dr eğer böyle olursa suni vericez haftaya öyle doğum yaparsın dedi bu durumu yaşayanlar tecrübelerinizi yazarmısınız suni ile kaç saatte doğum başlar çok mu zor
10Seher10 Elf4 36+2 de suyumun az olması sebebiyle hastaneye yattım. 36+4 de iyice azalması sebebiyle benim de baş aşağıdaydı suni sancı verdiler. 7 saatte sadece 2 cm açılma vardı. Daha sonra ertesi gün 2.ye tekrar suni sancı verdiler ve hala açılmam yoktu ve ağrıdan kıvranıyordum doktorlara sezeryana alın diye yalvardım. Yaklaşık 20-22 saat gibi ağrı çektirdikten sonra sezeryana aldılar. Şehir hastanesinde (devlet hastanesi) doğum yaptım 25 Haziran da. Çok şükür şuan iyiyz ama benim için baya zordu. Kimisi hemen açılma olduğu için doğumu kolay oluyormuş. Kişiden kişiye değişir biraz da
Asellinabkn Elf4 benimde Pazartesi aynı şekilde suni sancıyla doğumu başlatacak suyum azalmış çocuk kilo almıyor Pazartesi tam 39 hafta olucak çok tedirginim korkuyorum inş normal olur suni sancıyla 🙄
Kevserrrr1 Elf4 cuma gününe kadar bende doğurdum doğurdum yoksa suni sancı verecek.. bebek kanala da girmedi hurma ye, squat yap, yoga yap, merdiven felan çık dedi inşallah kendi ağrım gelir ya…
Sevosss Elf4 Benim bugün 40 hafta oldu sabah hastaneye yaticam suni sancı verilecek banada açılma olmazsa sezeryan olur heralde
Elf4 caliskannkubra Aynı günlerimiz o halde bakalım nlcak inşallah en kısa zamanda en az ağrı ile atlatırız beni hem heyecan hem korku sardı şimdiden 🙁
Elf4 Asellinabkn Hayırlısı olsun inşallah fırsat bulabilirsen yazarsan sevinirim bakalım nlcak bende çok heyecanla merak ediyorum
Asellinabkn Vaveyla23 benimki muhtemelen ondan dolayı alttan ilk defa kontrol etti hiç açılma yok dedi Pazartesi kesin yatışın yapılacak dedi çocuğun kalbi nst de iyi çıktığı için 3 gün bekleme süresi verdi normalde yatıracaktı hemen
Asellinabkn Elf4 amin inşallah canım yazarım inş suni sancı korkutulan gibi değildir Allah sanada kolaylık versin kendi sancınla git inş
Asellinabkn Kevserrrr1 benim doktorum ada çayı iç 1 bardak dedi atla zıpla yürü koş dedi ciddi bir yürüyüş yaptım zaten normalde de hiç yatarak geçirmedim hamileliğimi ama alakası yok sanırım bununla
Mercimek26 Benimde hiç açılmam yoktu. Akşam saat 7de alttan verdiler suniyi. 1 e kadar hiç sancıda açıklıkta yoktu. 1 de sancım başladı 4.25tede doğum oldu. Totelde 3.5 saat sancı çektim yani. Sancılar biraz zorladı ama doğumdan sonra unutulup gidiyor 😇
Asellinabkn Mercimek26 maşallah inş seninki gibi olur suni sancıyı çekip sezaryana alınırsa çok üzülürüm zaten ilk doğum alttan muayene bile çok zorladı beni çok kastım 🙄
Kevserrrr1 Asellinabkn bende öyle ya devamlı ayaktaydım Herkes erken doğuracan biraz otur diyordu. Daha kanala girmemiş tosbağa.
Mercimek26 Asellinabkn inşallah. Kasmamak gerekiyorda işte insanın o an elinde olmuyor. Umarım güzel bi doğum geçirirsiniz 😇
Asellinabkn Kevserrrr1 Allah yardımcımız olsun sağsalim alalım kucağımıza inş iyi olursak haber verelim yazalım