beybisi26 belisslinaa evet doğru ben de kan pıhtılaşması var hap ve iğne kullanıyorum onun dozunu artırcam kilo almazsa bebek dedi kan akışı doğru tespit yani 🤣
Cigdm DILOS06 benim bebek 33 . Haftadan 34. Haftaya kadar 80 Gr almıştı ben çok azda yiyordum ozaman ileri haftada olan bebek bir anda 80 Gr alınca geriledi doktor karın çapı hiç gelismemis bu hafta dedi bende araştırdım o bir hafta sabahları neskuik mısır gevreği kakaolu onu süte kattım bide cicibebe attım içine ikitane onu sabah kalkinca yedim ,kahvaltimda 1 yumurta mutlaka yedim , hergun düzenli 1 maden suyu içtim çay kahve hiç içmedim , 1 muz yedim ,et yedim nerdeyse hergun , kaşar peyniri yedim meyve yedim bahcedeyim zaten ailemin yanındayım sebze meyve bol cesit yedim kefir içtim yoğurt yedimhepsinde de ve bir haftanın sonunda bebek 2360 dan 2700 e çıktı çok güzel kilo almıştı tabi ben ekmek pek yemem porsiyonlarimda sınırlıdır ve bahçede yürürüm yemeklerden sonra ben almadım bebek almisti yani öyle gidip ekmekle bişey yeme zaten o sana kilo yapar bebeğe değil onun yerine et sebze meyve süt yumurta kaşar gibi şeyler ye biraz yürü soluna yat
ballisiyavrum DILOS06 detaylı ultrasonda doktor haftasına göre iri demişti.şeker çıkabilir biraz diyet şüker yükşemesinide kesinlikle yaptır dedi.eğer doktorun kilosu normal diyosa hiç takılmamak lazım .25haftamdayım 4kilo aldım sadece ama diyet yapıcam sanırım🤦♀️.genetikte olabilir diyo doktor bakalm şekeri bekliyorum bende.ama bende genetik oldupunu düşünüyorum eşimde bende kilolu doğmuşuz baya.bu arada ben bebeğe kilo aldırsın diye değil normaldede peynir kaşar sür çok tüketen biriyim.bu sitede öğrendimki kaşar bebeğe kilo aldırıyomuş🙂birde başık yiyemiyorum diye başık yağı kullanıyorum bence onunda etkisi var bebeğe kilo aldırmada.adı efa mom doktpr çok tavsiye etmişti içinde omega çok fazla kilo alması için bunu alın derim .
Kadze DILOS06 bnm ilk gebelikte 4hafta karın çevresi geriydi sezaryenle aldılar 37de.. smdi yine iki hafta gerilik vardı canımda çekiyordu bol meyve yedim geceleri acıkınca nesquik gevrek süt ve muz yedim meyveyi fazla yedigimden olsa gerek haftasına uyumlu çıktı snn rahminde bukdr gelişiyor bebekler zayıf doğar en fazla çokta meyve yeme şeker hastası olursun dedi🤦😂 ama napiim zaten 36mhaftaya girdim böyle kilo aldırdım birde avokado yedim arada günlük yumurta kaşar mutlaka yedim ama ilkinde dört hafta gerilik olmasına rağmen nesquik yiyip içip biraz kilo aldirmistim
Kbruzn DILOS06 muz,brokoli, süt ürünleri özellikle kaşar peyniri,avokado,pekmez, tam tahıllı gıdalar, ceviz,badem, yumurta, mercimek,ispanak,tahin
Alyaesmaa DILOS06 Bebeğin suyu 3 saatte bir yenilenirmiş az su içersen pis suyun içinde duruyormuş sürekli içiyorum sık sık yenilensin diye bir doktor söylemişti sizde içmeye çalışın bebek için
gulin-35 DILOS06 gecen hafta 100 gram alan bebegım bu hafta 400 gram aldı kuruyemıs badem antep fındık her aksam bı kase yedım karpuz yatarken de koca bı bardak ayran gunduzlerıde bır ogun mutlaka et tarzı yedım kasar peynırınıde atıstırmalık arada bır dılım
TugceBelis belisslinaa sanırım buna bende katılıyorum kızımda eş yaşlanması sebebi ile son aylara doğru kilo alımı yavaşladı fena değildi ama 38de 2850 doğdu şimdi oğlumda çok farklı beslenmiyorum ama kan akışı güzel gidiyor 33haftada 2450 olmustuk bile o kendini besliyor kızıma nazaran kilolu olacak ama ekstra bişey yemiyorum
Essinn DILOS06 benimde aynı sizin gibi oluyor tansiyonum normal çıkıyor ama ya nabzım hızlı attığında böyle oluyorum ya da aç olmamama rağmen 4 saat felan bi şeyler yemediysem oluyor doktorum bana gizli şekerine baktır dedi en son normaldi hep o da ama yine baktıracağım ben bir saatte bir iki saatte bir bi şeyler yiyorum atıştırıyorum öyle daha iyi oluyorum sizde bi deneyin belki size de iyi gelir